“Duncan” fører AGF fra truende nederlag til sejr

"Duncan" scorede to, og Jesper Juelsgård lukkede med et debutmål, da AGF slog FC Nordsjælland 3-1.

AGF – FCN , Alka Superliga, Ceres Park, Aarhus. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2016)

AGF-træner Glen Riddersholm sænker nok skuldrene en anelse efter mandagens sejr på 3-1 over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Aarhusianerne havde ikke vundet i ligaen siden anden spillerunde og skulle bruge tre point for at holde sig på stien mod den gode del af slutspillet, som er målsætningen.

Som sådan var Morten “Duncan” Rasmussens to kampændrende scoringer fra 0-1 til 2-1 ganske vigtige.

AGF rykker med sejren op på syvendepladsen to point efter AC Horsens, mens FC Nordsjælland hænger fast i den kedelige ende af tabellen.

Der stod AGF på det meste fra kampens start, hvor det var tydeligt, at gæsterne var tilfredse med at forsøge sig på kontramuligheder.

Den taktik så ud til at lykkes, da AGF ikke kunne omsætte det massive overtag i spil og chancer til mål.

Kort inden pausen fik lynhurtige Ernest Asante en bold i dybden, som han flot spillede ind til Marcus Ingvartsen, der scorede sit fjerde sæsonmål til FC Nordsjælland-føring 1-0.

AGF fortsatte presset efter pausen, hvor Dino Mikanovic var skiftet ind på backen.

Hovedstød fra Duncan

Han lagde 20 minutter inde i anden halvleg en hård præcis bold ind i feltet, hvor Morten “Duncan” Rasmussen satte panden på og udlignede.

Fem minutter senere gjorde AGF-angriberen det også til 2-1 efter et hjørnespark, og så fik hjemmeholdet for alvor tro på tingene.

Debutanten Jesper Juelsgård cementerede sejren med målet til 3-1 kort før tid.

Sejren kommer meget belejligt for AGF, der i næste runde skal en tur til Silkeborg, hvor der skal sættes endnu tre point på kontoen, hvis sidste års pokalfinalister for alvor skal spille med, hvor det er sjovt.