Efter ‘Luksusfælden’: Luna gik ned med stress

Og som det ser ud nu, kommer Instagramstjernen til at være gældsramt i yderligere 14 år

Udgivet Opdateret

Siden optagelserne til aftenens program af ‘Luksusfælden’ er instagrammeren Luna, som også har medvirket i ‘De unge mødre’, flyttet og bor nu i en ny lejlighed med sine tre børn – på langt færre kvadratmeter.

Boligposten er faldet fra 13500 kroner til 6500 kroner inklusiv forbrug.

Men hvordan er det ellers gået 26-årige Luna efter hendes medvirken i programmet?

– Jeg overholder mit budget. Betaler af på min gæld og betaler mine regninger, fortæller Luna til Newsbreak.dk og tilføjer:

– Og jeg har ikke købt takeaway hos slagteren, siden optagelserne sluttede.

Det er en kæmpe byrde, som er blevet lettet fra Lunas skuldre.

– Jeg frygter ikke længere regningerne. Jeg har slet ikke den slags bekymringer.

14 år mere med gæld

Men til gengæld har den unge mor haft andre bekymringer. Hun har nemlig været sygemeldt med stress.

– Det var en blanding af flytning, corona, deltagelsen i programmet og selve optagelserne, som gjorde, at jeg blev ramt af stress, forklarer hun.

Og så har Luna selvfølgelig også sin gæld at bekymre sig om fremover. I mange år. For selv om 5900 kroner i budgettet går til afbetaling af gæld, så bliver hun først gældsfri om intet mindre end 14 år – medmindre hun får et job med en god indtægt. Så vil det sandsynligvis “kun” tage otte år at afvikle gælden.

– Jeg havde da helt klart drømt om, at det ville gå stærkere med at betale min gæld. Jeg har set andre programmer af ‘Luksusfælden’, hvor deltageren bliver gældsfri meget hurtigere.

Men Luna føler alligevel, at det er en lys fremtid, hun går i møde. Instagramstjernen tjener nemlig en del på sin Instagramprofil.

Og eksperterne har indgået nogle fordelagtige aftaler med kreditorerne på hendes vegne. Besparelsen på gælden er hele 242.000 kroner. Og der er ikke længere misvedligeholdt gæld, hvilket der var meget af, inden hun fik hjælp af Kenneth Hansen og Sesilie Munk-Stenderup, som er ‘Luksusfældens’ eksperter.

Åbnede op om dårlig økonomi

Luna frygtede, at hendes 23.200 følgere ville ændre deres syn på hende, da hun åbnede op omkring sin dårlige økonomi.

– Det var grænseoverskridende. Men mine følgere reagerede positivt, fortæller Luna.

– Det var befriende at være ærlig omkring det. Mange kan jo relatere, fortsætter hun.

Og hun har også sine veninders fulde opbakning. Også de kan spejle sig i at have pengeproblemer.

– Du skal ikke tvivle på, at vi holder af dig. Du behøver ikke at bruge penge på os, lyder det samstemmigt fra veninderne.

Den unge mor er forberedt på grovheder

Hvis det gode TV-tilbud kommer, så kunne ‘De unge mødre’-Luna, som nu også har deltaget i ‘Luksusfælden’, godt overveje at sige ja.

– Det er skide sjovt at lave tv. Hele processen har været en god oplevelse.

Efter deltagelsen i ‘De unge mødre’ modtog den unge mor negative reaktioner og grove kommentarer. Så hun er forberedt på, at der kan komme kritik i kølvandet på programmet.

– De grove ting, der bliver skrevet, styrker mig egentlig bare. Jeg har udviklet mig meget, siden jeg medvirkede i ‘De unge mødre’.

Selv om Luna får en fin indtægt ud af at være influencer, så har hun flere drømme og planer for fremtiden. Hun har allerede udgivet en bog og kunne godt tænke sig at gå forfattervejen.

– Jeg vil gerne være forfatter og holde foredrag.

Men Luna er endnu ikke afklaret omkring, hvad der præcist skal ske.

Powered by Labrador CMS