Efter talrige brande: Politiet efterlyser denne mand

Politiet efterlyser en mand interessant i forbindelse med talrige bilbrande.

Manden her efterlyses af politiet. Foto: Poiliti
Manden her efterlyses af politiet. Foto: Poiliti
Udgivet Opdateret

København er ganske som Sverige hårdt ramt af flere bilbrande, der bliver antændt midt om natten. Efterforskningen har været besværliggjort af, at der sjældent er vidner til antændelsen. Nu står politiet dog over for et muligt gennembrud i sagen, der tog sin begyndelse natten til fredag den 19. august efter flere dages lignende brande i Sverige – og i særdeleshed Malmö.

En person, der muligvis kan sættes i forbindelse med de mange brande, efterlyses nu offentligt af politiet, oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om en udenlandsk udseende mand, der er 20 til 25 år gammel og 175 til 180 centimeter høj.

Af meddelelsen fremgår det ikke, hvordan politiet er kommet frem til, at manden er interessant, og det har onsdag ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til Jens Møller Jensen fra politiets afdeling for personfarlig kriminalitet. Tidligere har han dog fortalt, at ordensmagten formoder, der er tale om samme gerningsmand.

– Det drejer sig om måden, det sker på. Men det er ikke noget, jeg vil udtale mig om, sagde Jens Møller Jensen tirsdag til Newsbreak.dk.

De mange brande er blevet påsat primært omkring Christianshavn og på Amager, omend der derudover har været enkelte tilfælde af brande spredt rundt omkring i byen. Brandene har stået på i flere dage, og omtrent 25 biler er brændt ned.

– Det er foregået fra 18. august ved midnatstid og frem til tirsdag morgen klokken 05.00, fortæller Jens Møller Jensen.

Den nu efterlyste er spinkel af bygning, har et smalt ansigt, mørkt hår, øjenbryn og ”mundskæg”.

Han var iført en mørk kasket med hvidt logo på skyggen, en mørk trøje og en mørkegrå hættetrøje med lysere for, lyseblå løstsiddende slidte cowboybukser og mørke kondisko med hvide såler.

Politiet søger desuden vidner, der har set eller bemærket hændelser, som de mener kan være interessant for politiet, der kan kontaktes på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS