Efterlyst for voldtægtsforsøg: Nu er der nyt

Nordjyllands Politi efterlyste en mistænkt. Nu er han varetægtsfængslet.

En 24-årig er blevet varetægtsfængslet. Sigtet for vold og voldtægtsforsøg. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Søndag den 6. oktober 2019 klokken cirka 06.15 skete der et voldtægtsforsøg på et offentligt toilet i det centrale Aalborg. Det skete i Jomfru Ane Parken ved havnen.

Efter en efterlysning er en 24-årig nu varetægtsfængslet i fire uger.

Det skriver Nordjyske.dk.

Artiklen fortsætter under videoen

En 20-årig kvinde og hendes 26-årige ven havde i løbet af en bytur i Jomfru Ane Gade mødt gerningsmanden, som politiet i Nordjylland altså nu efterlyser.

Omkring klokken 06:00 opholdt den 20-årige kvinde, hendes 26-årige ven og gerningsmanden sig i Jomfru Ane Gade uden for restaurationerne, som alle havde lukket kort forinden.

Men den 20-årige kvinde skulle pludselig på toilet og det var her at gerningsmanden tilbød, at han kunne vise vej til et toilet. Derfor gik de alle tre ned til toilettet ved Jomfru Ane Parken.

Voldsom episode

Da de kom ned til toilettet forsøgte gerningsmanden at tiltvinge sig et samleje med den 20-årige kvinde. Dette skete ved hjælp af vold. Kvindens 26-årige ven blev også udsat for vold, hvilket resulterede i, at han endte med en brækket kæbe.

Men gerningsmanden opgav sit voldtægtsforsøg og flygtede fra stedet i ukendt retning.

Han blev derfor – med billeder – efterlyst af Nordjyllands Politi.

Herefter gik der ikke længe, før manden var genkendt og fredag var han i politiets varetægt.

Lørdag blev han så fremstillet i et lukket grundlovsforhør. Her blev han sigtet for voldtægtsforsøg og vold. Den 24-årige overvejer, om vil kære.

Powered by Labrador CMS