Elmander og Eriksson sikrer Brøndby tre point

Brøndbys Magnus Eriksson scorer til 1-0 overfor en chanceløs Viborg-målmand Peter Friis Jensen. Brøndby vinder kampen 2-0. Foto: Scanpix.

Mål af Eriksson og Elmander sikrede sejr over Viborg

Viborg gjorde, hvad de kunne mod Brøndby, men to svenske kasser fra Magnus Eriksson og Johan Elmander gav Brøndby en 2-0-sejr. Riza Durmisi stjal igen rampelyset.

Viborg havde elleres læst på lektien i forhold til de to holds seneste opgør, hvor Brøndby vandt 4-0. Denne gang stod hjemmeholdet imod i de første 45 minutter. Jonas Kamper bragede bolden på overliggeren på noget, der kunne have blevet årets mål i Superligaen, men Viborgs sidste skanse blev nedbrudt i anden halvleg.

Brøndby kom ud med fornyet styrke efter pausen, og det gav udbytte, da Ronnie Schwartz fik tilkæmpet sig et frispark lidt uden for Viborg-feltet.

Den bankede brandvarme Riza Durmisi uimponeret til, bolden ramte stolpen, og så kunne Magnus Eriksson score sit første, forløsende mål for Brøndby i et tomt net på riposten.

Derefter slog Viborg godt igen, men Riza Durmisi, der er slået igennem på landsholdet, var igen involveret i et Brøndby-mål, da han sagde farvel og tak til Viborg-forsvaret med flyvende fart. Og så var der ingen sag for Johan Elmander at score på oplægget.

Brøndby holder med sejren dermed kontakt til tredjepladsen, som er klubbens målsætning denne sæson.