Elton John glæder sig over ny prinsesse Diana

Elton John var nær ven af afdøde Prinsesse Diana og glæder sig over den nye prinsesses navn. Arkivfoto: Saul Loeb/Scanpix
Udgivet Opdateret

Prins William har valgt at opkalde sin nyfødte datter efter sin mor. Det glæder Elton John, der var nær ven af den afdøde prinsesse.

Dem, der fulgte med på tv, da prinsesse Diana blev stedt til hvile i Westminster Abbey i London den 6. september 1997, husker tydeligt, hvordan en dybt berørt Elton John fremførte mindesangen “Candle in the Wind”, som han dedikerede til sin afdøde veninde.

I dag, knap 18 år senere, er den succesfulde sanger lykkelig ved udsigten til at få en ny prinsesse Diana i den royale familie. Det sker, når prins William og hertuginde Kate opkalder deres nyfødte datter efter prinsens mor. Det skriver The Mirror.

– William og Catherine er sådan nogle dejlige mennesker. Nu har de både en dreng og en pige. Det glæder mig meget, at et af navnene er Diana, siger han til avisen.

Det britiske kongehus offentliggjorde navnet på den lille nye prinsesse mandag på det sociale medie Twitter.

– Prinsen og hertuginden af Cambridge er glade for at kunne annoncere, at de har navngivet deres datter Charlotte Elizabeth Diana. Den lille ny vil blive kendt som hendes kongelige højhed prinsesse Charlotte af Cambridge, står der i en kort tweet fra Kensington Palace.

Prinsessen, som kom til verden lørdag morgen, har vakt stor begejstring over hele verden, hvorfra lykønskningerne er strømmet ind.

Elton John, som selv er forælder til to drenge, som har sammen med sin mand David Furnish, sender ligeledes sine ønsker til den nyfødte prinsesse.

– Jeg håber, den lille pige er sund og rask, og at de får det mest lykkelige liv muligt, siger han.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS