Eriksen giver opvisning mod tophold

Christian Eriksen var med sit mål med til at sikre Brentford sejren over Chelsea

Christian Eriksen havde ud over sit mål flere situationer, hvor han var med til at lægge pres på Chelsea.

Comebackeventyret fortsatte lørdag for Christian Eriksen.

Her kom den danske fodboldprofil for første gang på tavlen for Brentford, da holdet overraskende vandt med hele 4-1 over Chelsea i Premier League.

Eriksen scorede til 2-1 og sendte dermed Brentford i front, efter at holdet var kommet bagud 0-1. Han har nu scoret i tre kampe i træk på tværs af både klub- og landshold.

Sejren sender Brentford op på 33 point. Det rækker til en 14.-plads i Premier League. Der er 11 point ned til første hold under nedrykningsstregen, Watford.

Chelsea stadig nummer 3

Chelsea ligger nummer tre, nu med 14 point op til topholdet Manchester City.

Der er otte point ned til første hold uden for top-4, Tottenham.

Andreas Christensen så hele kampen fra Chelseas bænk, mens Thomas Frank ud over Christian Eriksen også havde Christian Nørgaard og Mads Roerslev med fra start.

Et tøvende Chelsea-mandskab gav Brentford fine muligheder i kampens indledning, men langsomt fik hjemmeholdet kontrol over opgøret.

Det var dog først efter pausen, at målnettene begyndte at blafre. Men så gik det også stærkt.

Antonio Rüdiger satte gang i det hele med et mål, den tyske forsvarsspiller nok sent glemmer. Han trykkede således af langt ude fra, og bolden endte med at gå i mål via stolpen.

Jubel forduftede

Men jublen over det vilde mål forduftede hurtigt på Stamford Bridge. Der var ikke engang gået to minutter, da Vitaly Janelt udlignede.

Derefter stemplede Christian Eriksen altså ind med sin første scoring for Brentford.

På en hurtig omstilling serverede Bryan Mbeumo bolden til Eriksen, der stod helt umarkeret i feltet med kun Chelsea-målmand Edouard Mendy foran sig.

Danskeren prikkede i sikker stil bolden ind og sendte Brentford i front. Cirka fem minutter senere blev det så også 3-1 ved Vitaly Janelt, der lobbede bolden over Mendy.

Kiks i forsvaret

Chelsea anlagde derefter et tungt pres, men fik altså ikke noget ud af anstrengelserne.

Tværtimod.

Efter et kiks i Chelsea-forsvaret lukkede netop indskiftede Yoane Wissa nemlig kampen med sit mål til 4-1 i 87. minut.