Et helt vognlæs: Politi svømmer i hittegods

Et hav af hittegods fra årets Roskilde Festival er blevet indleveret til politistationen i Roskilde.

Udgivet Opdateret

Har man været gæst på årets Roskilde Festival og savner sin bilnøgle, mobiltelefon eller armbåndsur, er der mulighed for, at politistationen i Roskilde måske har det liggende.

En varevogn fuld af hittegods fra festivalen er nemlig blevet læsset af hos politiet, og iblandt hittegodset er der omkring 200 mobiltelefoner, smykker, powerbanks og nøglebundter at finde.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

– Vi håber på, at rigtig mange festivalgængere vil henvende sig til os om deres glemte ting, så vi hurtigst muligt får udleveret effekterne, siger kommunikationsmedarbejder Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi i pressemeddelelsen.

Ifølge politiet vil registreringen af tingene tage tid, så alle henvendelser om hittegods skal komme ind via mail til politiet.

I mailen kan man eventuelt vedhæfte et billede af den mistede ting, en god beskrivelse og eventuelle serienumre, mærke, model og lignende for en hurtigere sagsbehandling.

Dette kan du hente personligt

Hvis man har mistet sine nøgler eller briller, skal man møde personligt op på politistationen, hvor der er mulighed for at gennemse de indleverede effekter.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer til, at man skal væbne sig med tålmodighed, hvis man skal have udleveret sine glemte ting.

– Vi har selvfølgelig også fået rigtig mange effekter, hvor der allerede er navn på, så vi selv kan finde ejeren. Efterhånden som disse registreres, vil ejeren få besked i sin e-boks. Det samme gælder telefoner med imei-numre, siger Camilla Schouw Broholm.

Powered by Labrador CMS