Far indrømmer at have dræbt syvårig søn

Der gik mere end en måned, inden det blev opdaget, at drengen var forsvundet.

Michael Jones står til at få livstid for mordet på sin syvårige søn, som han havde mishandlet i lang tid inden. Klik videre for at se stedmoren, der intet gjorde.Foto: Wyandotte County Dentention Center
Michael Jones står til at få livstid for mordet på sin syvårige søn, som han havde mishandlet i lang tid inden. Klik videre for at se stedmoren, der intet gjorde.Foto: Wyandotte County Dentention Center
Udgivet Opdateret

En far har erkendt sig skyldig i at have dræbt sin syvårige søn. Liget af den lille dreng blev fundet tæt på familiens svin mere end en måned efter, at han var død. Det skriver CBS News.

46-årige Michael Jones erkendte sig skyldig i mordet på syvårige Adrian Jones, hvis lig blev fundet i november 2015. Politiet fandt den lille drengs lig, da de var på besøg i hjemmet på grund af husspektakler.

“Jeg var ikke stærk nok”

Ifølge retsdokumenterne døde Adrian i september eller oktober 2015, men hans død blev ikke anmeldt til myndighederne. Da forældrene blev anholdt, sagde tidligere distriktsadvokat Jerry Gorman, at det var en af de værste sager set i Kansas. Han nægtede at snakke om, hvorvidt drengens lig var blevet fodret til svinene men sagde, at drengen var blevet fundet tæt på svin på familiens ejendom.

Adrians stedmor, Heather Jones, blev i november idømt fængsel på livstid for mord. Hun kan først blive prøveløsladt om 25 år.

Hun fik yderligere fem år og otte måneders fængsel for børnemishandling. Den 31-årige sagde, at hun følte sig hjælpeløs i forhold til at beskytte barnet og sig selv fra sin voldelige mand.

– Jeg kan ikke skrue tiden tilbage, men jeg er oprigtigt ked af, at jeg ikke var stærk nok til at beskytte ham … Jeg ville ønske, jeg kunne ændre det, sagde hun.

Drengen blev forfærdeligt misbrugt

Faren forventes at få sin straf 3. maj. Han står til at få samme straf som sin hustru. Judy Conway, der er Adrians mormor, siger, hun føler sig “lettet” af at høre, at faren har erkendt sig skyldig.

– Det bringer selvfølgelig ikke Adrian tilbage, men det trøster mig, at ingen af dem kan skade endnu et barn, siger Conway.

Sheryl Lidtke, der ikke længere arbejder for anklagemyndigheden, har tidligere udtalt, at Adrian blev fysisk og psykisk misbrugt, indespærret og “i bund og grund sultet til døde”.

– Han blev forfærdeligt misbrugt, forsømt og til sidst dræbt, sagde Lidtke ved stedmorens dom og fortsatte:

– Jeg er sikker på, at han lidelse var ubærlig.

Powered by Labrador CMS