Farligt: Disse computer-fejl skal du stoppe nu

Der findes en række fejl på computeren, som mange du måske begår - men som kan udsætte din computer og dine data for fare.

Der findes en række fejl på computeren, du bør forsøge at undgå – både af hensyn til sikkerheden og ydeevnen. KLIK VIDERE OG SE, HVILKE PC-FEJL DU ALDRIG MÅ BEGÅ. Arkivfoto.
Der findes en række fejl på computeren, du bør forsøge at undgå – både af hensyn til sikkerheden og ydeevnen. KLIK VIDERE OG SE, HVILKE PC-FEJL DU ALDRIG MÅ BEGÅ. Arkivfoto.
Udgivet Opdateret

Computeren er fuldstændig fast inventar i langt de fleste danske husstande.

Den er da også rigtig praktisk til rigtig meget, men man kan risikere at komme galt afsted, hvis man bruger den forkert.

Hackere står nemlig på spring for at bryde ind i din pc, mac eller hvad du betjener dig af – og derfor er det vigtigt, at man har helt styr på, hvad man ikke må gøre på computeren.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det amerikanske magasin, Reader’s Digest, har således samlet en liste over fejl på computeren, som mange formentlig begår, men som man bør undgå af hensyn til datasikkerheden.

Derudover kan nogle af fejlene også være med til at svække computerens ydeevne.

I galleriet ovenfor kan du se, hvilke fejl på computeren du aldrig må begå.

Husk at rense en ny pc

Hvis du har lige har købt en ny computer, bør du desuden være opmærksom på at få ryddet ud i de mange præinstallerede programmer, der garanteret ligger på den.

De mange programmer – der også kaldes bloatware – vil nemlig ofte både spilde plads og ressourcer, har teknologiredaktør Niels de Boissezon fra Computerworld tidligere forklaret til Ritzau.

– En renset pc kan derfor opleves som værende markant hurtigere, fordi den kun starter de programmer op, som man reelt bruger, siger han til Ritzau.

Du kan læse mere om, hvordan du renser en ny pc i denne artikel:

Powered by Labrador CMS