FC København slår Silkeborg i Cornelius-comeback

FC København kom tilbage på vindersporet, da holdet slog Silkeborg med 1-0 i Andreas Cornelius’ comeback

Udgivet Opdateret

FC København har i Superliga-regi fået en skidt start på sæsonen, men fredag aften tog de forsvarende danske mestre en tiltrængt sejr.

Hjemme i Parken vandt FCK med 1-0 over Silkeborg i en kamp, hvor den store angriber Andreas Cornelius gjorde comeback for klubben, efter han i ugens løb blev købt i tyrkiske Trabzonspor.

Cornelius viste prøver gå sin gode fysik og var en stor mundfuld for Silkeborgs defensiv, som dog holdt landsholdsangriberen fra scoring.

Mest nærgående

Med sejren har FCK 12 point for otte runder og ligger nummer fem med et enkelt point op til Silkeborg på tredjepladsen.

I kampens første kvarter var FC København mest nærgående. Meget af spillet var centreret omkring Andreas Cornelius, mens Silkeborg også havde fine perioder med den velkendte gode boldomgang.

Tempoet i kampen var højt, men de store chancer lod vente på sig. Som halvlegen skred frem, blev gæsterne dog mere og mere nærgående, men Mathew Ryan i FCK-målet tog godt fra.

Headede i kassen

Kort før pausen kom kampens eneste scoring ud af ingenting, da FCK-kantspilleren Viktor Claesson kom frem til et indlæg og headede bolden i kassen til 1-0.

Viktor Claesson blev matchvinder i fredagens FCK-sejr i Parken.
Viktor Claesson blev matchvinder i fredagens FCK-sejr i Parken.

FCK åbnede anden halvleg med flere gode chancer, mens Silkeborg havde svært ved at holde fast i bolden mod et aggressivt hjemmehold.

Nicolai Larsen i Silkeborg-målet tog sig godt af FCK's muligheder, mens den tidligere FCK-spiller Kasper Kusk fik debut for Silkeborg i anden halvleg og fik sat lidt skub i gæsternes offensiv.

Det var dog ikke nok for gæsterne, som aldrig for alvor var tæt på udligningen ud over et annulleret offsidemål.

Powered by Labrador CMS