Fem hjemmepleje-biler stjålet i nat: Nu advarer kommunen

Odense Kommune advarer borgere efter fem af kommunens hjemmepleje-biler i nat blev stjålet: Frygter bilerne kan bruges til tricktyveri.

Det er biler af denne slags, Odense Kommune har fået stjålet fem styk af, natten til torsdag. KLIK VIDERE OG SE HVOR DE ER STJÅLET FRA. Foto: Odense Kommune.
Det er biler af denne slags, Odense Kommune har fået stjålet fem styk af, natten til torsdag. KLIK VIDERE OG SE HVOR DE ER STJÅLET FRA. Foto: Odense Kommune.
Udgivet Opdateret

Odense kommune frygter, at deres borgere bliver udsat for tricktyveri efter fem af kommunens hjemmeplejebiler natten til torsdag er blevet stjålet.

De fem hjemmeplejebiler blev stjålet fra parkeringspladsen på Korsløkkehaven 21, Odense SØ. En af bilerne er fundet, men de fire andre biler er stadig ikke i Ældre- og Handicapforvaltningens varetægt.

Det drejer sig fire hvide biler af mærket Toyota Yaris. De fire biler er tydeligt mærket med et nummer på bagsmækken, og har følgende registreringsnumrene: Bil Nr. 14 – BA 17 711. Bil Nr. 28 – BA 17 715. Bil Nr. 42 – BA 17 709. Bil Nr. 80 – AZ 50 560.

Den fundne bil er blevet brugt til ræs, men det vides ikke, om de fire andre er blevet brugt til noget lignende.

Odense Kommune er bekymret for, om bilerne kan bruges til tricktyveri. Borgere bedes derfor være opmærksomme, men Odense Kommune understreger, at tyvene ikke har stjålet nøgler til borgernes hjem.

Tager forholdsregler

-Vi kan se, at den (bilen, der er fundet igen/ red.) er blevet anvendt til andet, end bare at køre almindelig rundt i. Men hvor den er kørt rundt, ved jeg ikke noget om, siger presseansvarlig i Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltningen, Christian Marcussen til Newsbreak.dk.

Christian Marcussen har ikke fået meldinger om, at bilerne allerede er blevet brugt til forsøg på tricktyveri.

– Men vi tager vores forholdsregler. Det bliver vi nødt til, siger Christian Marcussen, som ikke har hørt om et lignende tyveri af kommunens ældreplejebiler før.

Odense Kommune opfordrer borgere til at kontakte Fyns Politi på telefonnummer 14, hvis de sermistænkelig adfærd eller hvis de spottter en af bilerne.

Powered by Labrador CMS