Fiskebowle indeholder ulækre dyr

Udgivet Opdateret


I aften skal deltagerne i “Jeg er en celebrity – få mig væk herfra” på madjagt. Og det bliver en udfordring for de udvalgte på turen.

Junglens modige celebrities er så småt ved at finde til rette i deres spartanske lejr. Stemningen er god, men temperamenterne kommer op og køre, da snakken falder på prostitution. Den tidligere bordelmutter, Anni, står i det ene ringhjørne, mens Inez indtager det andet. Og den gode Margrethe blander sig med en historie, der får mere end én kæbe til at ramme den mudrede lejrjord.

Ulækker madjagt

Værterne ankommer til lejren med en overraskelse i ærmet: det er blevet tid til at kæmpe om mad, men denne gang er det kun udvalgte celebrities, der skal på madjagt og igennem endnu en af junglens mange udfordringer. Det er seerne, der har besluttet, hvem der skal af sted, og tre celebrities skal i kamp

Og så bliver gammelt fjendskab pludselig glemt. Men opgaven er langt fra let for de tre, der må indse, at en fiskebowle kan indeholde andre og langt mere grænseoverskridende dyr.

Ballade over et bål

I lejren bliver der ballade over et bål, og det resulterer i både tårer og udrensende snakke. Men bedst som der er faldet ro på tropperne, får deltagerne endnu et overraskende besøg af værterne. Og denne gang er deres budskab noget mere alvorligt:

To celebrities skal ud i en duel. Kun en af dem vender tilbage. Og det er endnu engang seerne, der har haft det afgørende ord. Og hvis de to udvalgte var sultne af at leve på den strenge junglediæt, så får de i den grad mulighed for at stille sulten.

Hvis de da kan få en bid ned, for junglespecialiteterne er mere end udfordrende. Særlig for den ene af de to duellanter.

Se med i “Jeg er en celebrity – få mig væk herfra” i aften klokken 21 på TV3.

Se videoklippet øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS