Flypassager knaldet i dansk lufthavn

Havde et kilo kokain med i bagagen.

Arkivfoto: Billund Lufthavn.
Udgivet Opdateret

Onsdag eftermiddag blev en 44-årig flypassager i Billund Lufthavn taget med hvad der formodes at være omkring et kilo kokain i bagagen.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Fundet blev gjort under en såkaldt “kriminalitetskontrol” i Billund Lufthavn, hvor Sydøstjyllands Politi kontrollerede rejsende, der kom med fly fra Amsterdam.

Artiklen fortsætter under videoen

I den forbindelse blev en 44-årig colombiansk mands baggage undersøgt i samarbejde med Toldstyrelsen. Det var i mandens bagage, at kokainen blev fundet.

Den 44-årige mand er sigtet for at indføre euforiserende stoffer.

Grundlovsforhøret forventes afholdt for lukkede døre. Derfor har Sydøstjyllands Politi ikke yderligere oplysninger til offentligheden af hensyn til den videre efterforskning.

Større mængde hash

Ud over kokainen beslaglagde Sydøstjyllands Politi også en større mængde hash onsdag.

Det skete efter et tip til Sydøstjyllands Politi, der førte til, at politiet tog til en ejendom ved Løsning mellem Vejle og Horsens.

Tippet gik på, at der blev båret noget fra en udenlandsk indregistreret lastbil, og at der også var flere danske biler på stedet.

Politiet rykkede ud blandt andet med narkohunde og der blev foretaget anholdelser af to udenlandske mænd på henholdsvis 39 år og 49 år samt og fire mænd med dansk statsborgerskab. Tre af de sidstnævnte mænd er fra Århusområdet og er henholdsvis 27 år, 25 år og 37 år. Den sidste er fra Vejleområdet og er 40 år.

Torsdag er der grundlovsforhør i sagen. Men da det også forventes at blive holdt for lukkede døre, har Sydøstjyllands Politi heller ingen kommentar til denne sag.

Powered by Labrador CMS