Flystyrt: 100 lig bjærget fra flyvrag

Det er fortsat uvist, om der er overlevne efter lørdagens flystyrt, men de første 100 lig er nu bjærget. Blandt dem er mindst fem børn.

Forulykket russisk fly: De fleste er formentlig døde. Foto: OLGA MALTSEVA/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Omkring 100 lig er blevet bjærget ud af det fly, der lørdag styrtede ned over Sinai-halvøen. Blandt dem er mindst fem børn. Det oplyser den russiske TV-station RT.

Ligene bliver nu transporteret til hospitaler i området, skriver det egyptiske nyhedsbureau MENA ifølge The Guardian.

Nogle af de omkomne blev angiveligt fundet siddende i deres sæder med sikkerhedsselerne fastspændt.

Fly knækkede over i to dele

Flyet knækkede over i to dele, da det styrtede ned over Sinai-halvøen, og myndighederne på stedet har endnu ikke adgang til den ene del af flyet.

Derfor er det endnu uklart, om der er overlevne fra styrtet, men en egyptisk sikkerhedskilde har tidligere sagt til Reuters, at han har hørt »stemmer i smerte« fra den del af flyet, man endnu ikke har undersøgt.

224 personer ombord

Om bord på flyet var 224 personer, heraf 17 børn og 200 voksne passagerer samt syv besætningsmedlemmer. Alle passagerer var russere.

Flyet var på vej fra Sharm el-Sheikh i Egypten og til St. Petersborg i Rusland. Det er endnu uvist, hvorfor flyet styrtede ned, men flere medier skriver, at piloten kort forinden rapporterede om tekniske problemer.

Powered by Labrador CMS