Frygt for corona var skyld i elevator-slagsmål

Ved en elevator på Køge Nord Station kom tre mænd op at toppes.

Tre mænd røg i slagsmål, da de alle ville benytte sig af elevatoren på Køge Nord Station. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Klokken 07.47 blev Midt- og Vestsjællands Politi kontaktet af nogle rejsende på togstationen Køge Nord, da tre mænd havde sloges ved en elevator.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den ene mand endte med at falde til jorden og blev liggende, hvorefter de to andre mænd gik deres vej.

Da to patruljer ankom til stationen, blev en 46-årig mand fra Toreby L tilset af andre rejsende. Han var noget omtumlet. Den 46-årige blev kørt på skadestuen, men var umiddelbart uskadt fra slagsmålet.

En politimand, der ikke var på vagt, havde overværet slagsmålet og havde tilbageholdt de to andre mænd, der var mistænkt for at være involveret i sagen. Efterfølgende foretog politiet anholdelser af de to mænd – en 19-årig mand fra Lille Skensved og en 30-årig mand fra Køge – der kendte hinanden.

Slagsmålet var opstået, da de to mænd ville benytte sig af stationens elevator til at komme op på gangbroen over jernbanesporene. Det samme ville den 46-årige mand.

Men det ville de to mænd ikke være med til af hensyn til en eventuel smitte med coronavirus. De mente dog, at den 46-årige alligevel forsøgte at få plads i elevatoren og skubbede ham derfor ud. Derfra endte konfrontationen i et slagsmål.

De to anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen grundet deres adfærd over den 46-årige. De blev løsladt efter afhøring til sagen og kan nu se frem til en bøde.

Powered by Labrador CMS