Fuld spilletid til Bendtner i Wolfsburg-skuffelse

Foto: KAI PFAFFENBACH/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Nicklas Bendtner blev torsdag matchvinder, da Wolfsburg slog sig videre i Europa League med en sejr på 2-1 over Inter, og søndag kom belønningen så med en startplads mod Mainz.

Bendtners konkurrent til den ene angrebsplads træner Dieter Hecking spiller med, Bas Dost, er gået i stå efter en forrygende målform i starten af 2015, og i de seneste fem kampe har man skullet se langt efter en scoring fra den hollandske angriber.

Derfor blev det for en sjælden gangs skyld til en hel kamp for Nicklas Bendtner, der dog ikke kom på scoringstavlen i 1-1-kampen mod Mainz.

Kasper Hjulmands tidligere klub Mainz kom foran allerede efter syv minutters spil på et hjørnespark ved forsvareren Niko Bungert, og man skulle godt en time ind i kampen, før favoritterne fra Wolfsburg fik udlignet på endnu et hjørnespark. Nicklas Bendtner var i feltet i situationen og trak en mand med sig, da bolden blev slået, men danskeren var ikke involveret ellers.

Med det ene point kan Bayern München trække endnu længere væk fra Wolfsburg i mesterskabskampen, når Pep Guardiolas tropper senere søndag møder Borussia Mönchengladbach på hjemmebane.

Powered by Labrador CMS