Geggo tisser: Snowboardet smutter

Udgivet Opdateret


Geggo skal tisse på løjpen. Men da hun vender tilbage fra sin fratræden på naturens vegne, er snowboardet væk.

Det er blevet tid til lidt afslapning på Bryggen. Stephanie er klar til sin årlige skiferie med veninden Nanna. Målet med turen, udover afslapning, er at Stephanie skal lære at bremse ordenligt på sit snowboard. Men hun har ikke været ude på løjpen så ikke længe før denne plan kommer gevaldigt ud af kurs.

Vanen tro skal Stephanie nemlig pludselig tisse midt på løjpen og sniger sig derfor ind i en nærliggende skov for at finde et passende sted. Da hun kommer ud er hendes snowboard dog forsvundet og hun må derfor ud på en længere vandretur for at finde det igen.

Linse og Mor Ann i hyggeprojekt

Imens hjemme på Bryggen er Linse og Mor Ann i fuld gang med et lille hyggeprojekt. Mor Ann vil nemlig lave en overraskelse til sin gode ven Peter, som så ofte hjælper hende med praktiske ting i lejligheden. Derfor er hun taget med Linse på keramikskole, hvor de skal lave nye hjemmelavede askebægere til Peters værtshus Haraldsborg.

Der går hurtigt konkurrence i den, da både Mor Ann og Linse selvfølgelig begge to vil lave det flotteste askebæger af dem alle.

I lære som jockey

Og endelig så hjælper Linse sin veninde Lone med at få opfyldt et meget stort ønske. Lone har nemlig i et stykke tid snakket om at gå i lære som jockey. Så Linse har arrangeret at Lone kan kigge forbi galopbanen og få klar besked om det kan lade sig gøre. Men inden de når så langt skal Lone først have et par ridebukser.

Du kan følge Familien fra Bryggen på TV3 i aften klokken 20.

Se videoklippet øverst i artiklen…

Powered by Labrador CMS