Genopstået fra de døde: Bedstefar fundet måneder efter egen begravelse

Familie fik et chok, da politiet ringede og sagde, at de havde fundet deres afdøde bedstefar.

Miguel forsvandt så længe, at familien nåede at holde hans begravelse, inden han fandt hjem igen.Foto: Facebook
Foto: Facebook

Udgivet Opdateret

74-årige Miguel Angel Gomar De Luna overraskede sin familie, da han dukkede op måneder efter, at familie havde kremeret ham.

Mens familien troede at han var død, og sørgede over ham, var han taget på druktur rundt i byen. Han boede på gaden og tiggede om penge til alkohol. Det skriver Mirror.

Druktur på gaden

Miguel forsvandt fra sit plejehjem i Chihuahua i Mexico, uden nogen havde set ham gå. Efter flere måneders efterforskning i kulden, fandt politiet et lig der passede på beskrivelsen af Miguel, men som var i så dårlig stand, at han ikke kunne identificeres. Miguels datter Lucero, blev vist billeder af liget, men hun kunne ikke genkende sin far.

Hun fik at vide, at hvis hun ikke bekræftede, at det var hendes far, kunne politiet ikke frigive ham til familien.

Hun blev derfor tvunget til at underskrive papirer, der bekræftede hendes fars død, selvom hun ikke kunne genkende liget. Få dage senere blev Miguel begravet og kremeret, og familien fik asken tilbage.

Det er nemt, at forestille sig familiens overraskelse, da politiet ringede den 24. februar i år og fortalte, at de havde fundet Miguel i live. Han blev afleveret til familien fuld og med forbindinger rundt om sit hoved på grund af skader, han havde fået under sin månedslange druktur.

Juridisk død

En video af den underlige genforening viser Miguel, der siger:

– De troede jeg var død, men jeg gik og gik bare.

Hele familien var i chok da de fik nyheden.

– Forestil dig vores overraskelse, da politiet fortalte os, at de havde fundet ham på gaden, siger datteren Lucero og fortsætter.

– Vi kunne ikke tro det. Vi troede han var død.

Det er stadig uklart, hvem liget, der blev kremeret, var. Familien kæmper lige nu med at få Miguels identitet tilbage, da han er blevet erklæret juridisk død.

Powered by Labrador CMS