Haltende mand med brandbar væske efterlyst

En mand er efterlyst for at forsøge at sætte ild til et pizzeria.

Udgivet Opdateret

1. marts forsøgte en mand at sætte ild til Milano Pizza Elling på Grundtvigsvej i Elling ved Frederikshavn.

Hvem han er, forsøger Nordjyllands Politi nu, med offentlighedens hjælp, at finde ud af.

I en pressemeddelelse offentliggør politiet nu overvågningsvideo af manden, som det ikke er lykkedes politiet selv at identificere:

– Man bør især lægge mærke til, at den mistænkte halter på sit ene ben. Ring straks til os på 114, hvis man genkender ham – eller hvis man har andre relevante oplysninger i sagen, siger politiets efterforskningsleder, politikommissær Carsten Straszek, i en pressemeddelelse.

Hældte brandbar væske ud

Som det fremgår af overvågningsvideoen bærer manden på en hvid Ajax-dunk.

Dunken indeholdt benzin, der blev hældt ud på stedet, fortæller Carsten Straszek:

– Omkring to minutter efter løber han fra stedet, og her kan vi konstatere, at han halter på sit højre ben – og ilden blusser så op lige bagefter, siger han

Fra overvågningsmaterialet ved politiet, at den mistænkte indfandt sig omkring gerningsstedet ved halv tolv-tiden om aftenen, hvorefter han gik hen til et bænkesæt, hvor han sætter den hvide dunk på bordet – og derpå trækker en hætte fra sin trøje over hovedet.

Ingen mennesker kom noget til i forbindelse med branden, men døren til bygningen blev brandskadet, inden den blev slukket af en tililende borger med egen pulverslukker, og borgeren ringede derpå 112, hvorefter brandvæsnet ankom til stedet.

Har man information i sagen kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Powered by Labrador CMS