Hidsig bilist truede medtrafikant med stor hammer

Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Fyns Politi efterlyser et par, der angiveligt overværede, hvordan en cirka 50-årig mandlig bilist bevæbnet med en stor hammer mandag gik amok på en medtrafikant.

Ifølge Fyens.dk kørte en 21-årig mandlig bilist mandag morgen mod syd på landevejen mellem Vejstrup og Svendborg. Her fik han i bakspejlet på vej gennem Vejstrup øje på en bil, der kørte meget stærkt. Den cirka 50-årige bilist kørte meget tæt på bagenden af den 21-åriges bil, og flere gange forsøgte han forgæves at overhale.

På et tidspunkt drejede den 21-årige fra Nyborgvej og ind på Gammel Skårupvej, og den aggressive bilist fulgte efter, mens han gav den unge mand fingeren og råbte højt.

Kørte ind foran og blokerede vejen

Da den unge bilist kom til et sted, hvor der var trafikchikaner på Gammel Skårupvej, lykkedes det den anden at køre ind foran og blokere vejen helt.

»Han (den cirka 50-årige, red.) springer ud af sin bil, og i hånden har han en meget stor hammer. Den unge mand forsøger af al magt at komme væk i bilen, men det mislykkedes, og den ældre når helt hen og hæver hammeren, som om han vil slå sideruden ind,« siger politikommissær Michael Løkke fra Fyns Politi til Fyens.dk.

Den hidsige bilist stoppede dog sin hammer få centimeter fra bilruden. I stedet åbnede han bildøren og gav den unge mand et knytnæveslag i hovedet. Offeret så, at der stod et par i nærheden, og det er det par, politiet gerne vil høre fra.

Den voldelige bilist forlod stedet, men inden da nåede den unge mand at notere nummerpladen på den røde Toyota Corolla fra 1995, hjemmehørende i Københavns Sydhavn.

Gerningsmanden beskrives som cirka 50 år, almindelig af bygning, 180-185 centimeter høj med brunt hår med grå stænk og daggamle skægstubbe. Han var iført mørke cowboybukser.

Powered by Labrador CMS