Husker du hunden Hector? Vild udvikling i sag om stjålen hund

Nu er der nyt i sagen om Hector, hvor to 18-årige mænd nu er blevet sigtet.

Udgivet Opdateret

Nu er der nyt i sagen om velnok Danmarks mest omtalte hund i de sidste måneder. To mænd er netop blevet sigtet i sagen om hunden Hector.

Det sker efter, at to mænd er blevet anholdt og sigtet af Østjyllands Politi. De to mænd, der begge er 18 år og fra Brabrand, blev anholdt fredag efter længere tids efterforskning.

De er begge sigtet for at have afpresset Mark Saccoccio for 20.000 kroner for at ejeren kunne få hunden tilbage. De to sigtede er blevet løsladt efter afhøring, men Østjyllands Politi efterforsker stadig sagen for at rejse flere sigtelser.

– Lige nu sidder der en amerikaner i Årslev og græder snot. Det er simpelthen frygteligt, at det er sket. Vi tænker bare, hvad gør de dog ved den? spurgte Vivi Gilsager fra Schæferhundeklubben i Danmark dengang, da Newsbreak talte med hende om formiddagen da hunden blev stjålet.

En særlig sjælden hund

Hunden Hector kom i slutningen af september på hele Danmarks læber, da en sønderknust amerikansk mand ved navn Mark Saccoccio vågnede til, at hans elskede belgiske malinois var blevet stjålet fra en bil parkeret på en parkeringsplads på et hotel vest for Aarhus.

Og stor var dramatikken, da Hector og ejer igen blev forenet dagen efter. Det har Newsbreak.dk tidligere skrevet om. Mark var blevet afpresset af hunde-tyvene, og tvunget til at aflevere 20.000 kroner i kontanter for at se sin elskede hund igen.

Det fortalte Vivi Gilsager til Newsbreak.dk:

– De møder op, hvor Hector står i en snor – og så kommer Hector løbende hen til ham. Mark smider de 20.000 kroner, og hele holdet skynder sig væk med Hector, fortalte Vivi Gilsager om den vilde redningsaktion.

Powered by Labrador CMS