Hvad lytter du til, når du træner?

Flest lytter til en god krimi, når de træner. Foto: Iris/Scanpix
Udgivet Opdateret

De fleste af os vil gerne have noget i ørerne, når vi giver den gas i fitnesscenteret eller på løbeturen. Men hvad lytter vi mest til?

Der lyttes mest til krimier i forbindelse med træningen. Halvdelen af de over 1.000 danske deltagere i Storytels nye undersøgelse foretrækker at lytte til en lydbog under træningen, mens cirka hver tredje foretrækker musik. Mest populært er krimier og skønlitteratur.

Storytel.dk har spurgt deres brugere om deres motionsvaner. 85 procent af de mere end 1.000 adspurgte lytter til noget, når de træner. Danskerne lytter oftest til lydbøger under træningen, fordi det holder dem i gang. Danskerne foretrækker desuden at træne udendørs i det fri.

– Det er dejligt at se, at så mange anvender lydbøger, når de motionerer. Forhåbentlig bidrager lydbøgerne til, at man under træningen finder ro og tjekker ud af hverdagen. Eller at man måske kan finde lidt ekstra energi til for eksempel at løbe længere end normalt, fordi man bliver opslugt af bogen, siger Laura Groth, Country Manager hos Storytel.dk.

Toplisten: Det lytter vi til

De genrer, vi lytter mest til:

1. Krimier (53 procent)
2. Skønlitteratur (32 procent)
3. Fakta (6 procent)

Det lytter vi mest til:

1. Lydbøger (51 procent)
2. Musik (30 procent)
3. Intet (15 procent)

Sådan træner vi:

1. Løbetræning (50 procent)
2. Cykling (35 procent)
3. Styrketræning (30 procent)

Her træner vi:

1. Udendørs (66 procent)
2. Fitnesscenter (28 procent)
3. Indendørs derhjemme (6 procent)

Powered by Labrador CMS