Hvor og hvem er Britt? Hun kan måske løse stort mysterium

Blandt en masse formodede tyvekoster fandt politiet en ring med et navn. Hun kan lede politiet i den rigtige retning.

Udgivet Opdateret

Politiet rundt omkring i Danmark modtager dagligt hittegods i alle former og størrelser.

Det var også realiteten 24. januar i Syd- og Sønderjyllands politikreds. Omend omfanget nok var af en anden proportion, end man vanlig ser.

Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordvest i Esbjerg, fik 24. januar 2018 hele 185 styk sølvbestik samt en pose med smykker ind som hittegods.

Det sølvbestik kan du se nærmere beskrevet nedenfor. I posen med smykker gemte der sig dog noget, der lige nu hos politiet betegnes som et spor og en ledetråd: En vielsesring.

Navn og dato

I mange vielsesringe er der præget et navn og en dato. Det er også tilfældet her. Derfor mener Syd- og Sønderjyllands Politi, at den kvinde, hvis navn står i ringen måske kan være med til at opklare, hvor de (formodede) tyvekoster stammer fra.

Det drejer sig altså om en kvinde, der hedder Britt. Hvis det er en vielsesdato, der også er indgraveret i ringen, blev Britt gift 21. juni i 1991.

Er du Britt – eller kender du hende – så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Smykker og bestik

Udover vielsesringen blev der afleveret et bredt udvalg af primært sølvsmykker/sølvfarvede smykker: Fingerringe, øreringe, halskæder med –og uden vedhæng samt armbånd. (Se billeder i galleriet over artiklen).

Det førnævnte sølvbestik er Cohr Herregårdsbestik samt Champagnebestik fra Raadvad Mogensen – begge sæt til 12 personer med både knive, gafler, spiseskeer, teskeer, kagegafler med mere.

Herregårdsbestikket er mærket med initialerne ”JB”.

Derudover er der serveringsbestik.

Også det kan du se i galleriet.

“Genstandene stammer muligvis fra indbrud, hvor gerningsmændene har efterladt effekterne eller forsøgt at gemme dem”, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Du kan kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

Powered by Labrador CMS