I en galakse langt, langt væk – i Legoland

Stormtrooperne er klar på en omgang vand-leg. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Igen i år inviterer Legoland til Star Wars-dage i parken

Over det meste af kloden er 2015 udråbt til at være Star Wars-år. LEGOLAND fejrer det i hele 2015 og udstiller verdens største LEGO-model – Luke Skywalkers legendariske X-wing Starfighter. Med den som omdrejningspunkt tager LEGOLAND den 20. og 21. juni alle gæster med på en forrygende rejse gennem Star Wars galaksen, når der holdes LEGO Star Wars dage i parken.

I løbet af to dage vil gæsterne få rig mulighed for at komme helt tæt på deres helte, når en hel deling af Star Wars udklædte karakterer fra Nordens største Star Wars fanklub, Nordic Garrison 501st Legion kommer i parken.

– Det bliver to forrygende festlige dage, hvor vi udfolder hele Star Wars galaksen med afsæt i den klassiske fortælling om den gode side mod den mørke side, selvfølgelig med fokus på sjov og leg, fortæller eventchef i LEGOLAND, Claus Pedersen.

Under Star Wars dagene vil hele LEGOLAND byde på stjernekrigsinspirerede aktiviteter og konkurrencer. På den store eventplads kan man deltage i Star Wars udfordringen, hvor man skal træne med rebellerne og blive udfordret på sine evner med lyssværd og til at mestre kraften.

LEGO-fanklubben ”Byggepladen” deltager begge dage og udstiller flotte LEGO Star WarsTM modeller, som helt sikkert giver inspiration til selv at give sig i kast med byggeriet. Og det vil der være rig lejlighed for. Gæsterne kan nemlig give en hånd med at bygge de over halvanden meter høje LEGO modeller af Darth Vader, Yoda eller en R2-D2.

– Programmet over de to dage er fyldt med aktiviteter for hele familien, og mens hele parken vil summe af Star Wars stemning, er det især på eventpladsen, at det intergalaktiske eventyr vil finde sted. Alle kan være med, uanset om man er superfan, mild entusiast eller måske bare kender lidt til sagaen, siger Claus Pedersen.

Også i år vil der være gratis adgang for børn mellem tre og 12 år, der dukker op i Star Wars-kostume.

Powered by Labrador CMS