Kæmpebiograf skal redde trængt storcenter

Modelfoto: Iris/Scanpix
Udgivet Opdateret

Det har været sløve tider for shoppingcentret Sillebroen i Frederikssund.

Sillebroen Shoppingcenter åbnede i 2010, men i dag står ti procent af butikslokalerne tomme. Centerets butikssalg står stille, og på det seneste bestyrelsesmøde i koncernen blev det besluttet at nedskrive værdien af centret med 44,5 millioner kroner.

Men nu har TK Development A/S, der står bag shoppingcentret, sat en redningsplan på tegnebrættet. Der skal nemlig bygges en spritny biograf, der skal lokke flere kunder til storcentret og sørge for, at både tøjbutikker, skobutikker og andre af storcentrets forretninger igen får penge i kassen.

TK Development har indgået en aftale med Nordisk Film Biografer omkring etableringen af en ikke mindre end 1.400 kvadratmeter biograf i Sillebroen Shoppingcenter. Det kræver en udbygning af centret, som vil blive gennemført hen over de næste 15 måneder, lyder det fra selskabet.

Sillebroen Shoppingcenter er Nordsjællands største storcenter med 75 butikker. Der er en parkeringsplads med plads til 800 biler og indgang til centret direkte fra Frederikssund Station.

Med udsigten til den nye kæmpebiograf fastholder koncernen sin forventning til et resultat for regnskabsåret 2014/2015 på 40 millioner kroner før skat.

Powered by Labrador CMS