Kærestepar skændes i bil: Seksårig ryger gennem rude og dør

En mor har mistet sin datter, fordi hendes kæreste skubbede til hende, mens hun kørte.

Bilen kørte i en grøft, fordi de to voksne ikke kunne finde ud af det sammen. Det kostede en seksårig livet.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En seksårig pige er død i en bilulykke, efter hun blev kastet ud af bilens rude. Ulykken skete fordi hendes mor og morens kæreste var oppe og skændes, mens de var ude og køre. Det skriver nbc4i.com.

Uheldet skete søndag eftermiddag i Indiana. Moren var ude og køre med sine fire børn og sin kæreste, da kæresten skubbede til hende og tog fat i rattet. Det kostede hendes datter livet.

Alkohol kræver liv

Ifølge politiet kørte 28-årige Jessica Skeens i en varevogn sammen med sin kæreste, Nathaniel Jordan, og fire af sine børn. Bilen havde to rækker af sæder og to af børnene sad på anden række i autostole. De to andre børn sad på bagerste række uden sele.

Skeens og Jordan kom op og skændes, inden Jordan slog Skeens og tog fat i rattet. Det betød, at moren mistede kontrollen over bilen. Varevognen kørte ud over siden på landevejen og ned i en grøft.

Skeens datter, Taelyn Woodson, røg halvejs gennem en rude i bilen og blev dræbt. De tre andre børn blev sendt på hospitalet med mindre skader. Skeens brækkede armen i uheldet, hvor Jordan kun fik mindre skræmmer.

Jordan blev anholdt, da han blev udskrevet fra hospitalet. Politiet tror, at alkohol var involveret i uheldet. Resultater fra blodprøver er stadig undervejs.

Powered by Labrador CMS