Kates søster kæmper med Kardashian om årets bagdel

Newspaq
Udgivet Opdateret

Verdens mest berømte popo’er dyster om at blive årets bedste bagdel, men hertugindes Kates søster, Pippa, mener ikke, at hun har en chance.

Hun var lige ved at stjæle billedet til sin royale søsters bryllup. Philippa “Pippa” Middleton dukkede op til hertuginde Kate og prins Williams bryllup i 2011 og flashede en brudepigekjole, der smøg sig så sprødt om hendes krop, at medierne døbte hende “perfect-Pippa.”

Men trods det kæmpe fokus mener Pippa Middleton ikke, at hun har en chance mod en af verdens mest berømte bagdele – den, der sidder på reality-personligheden Kim Kardashian – i konkurrencen “Rear of 2014” om at have den bedste bagdel.

– Prisen går uden tvivl til Kim Kardashian, efter at hendes numse eksploderede ud over hele internettet sidste måned, siger Middleton til magasinet The Spectator ifølge Mail Online og refererer til Kardashians mål om at få internettet til at bryde sammen ved at vise et vovet billede af sin berømte krop og famøse bagparti.

– Jeg må sige, at selv om min bagdel har fået sin flygtige berømmelse, er den ikke sammenlignelig, siger 31-årige Middleton, der ikke forstår popo-palaveren.

– Hvad sker der med denne amerikanske form for besættelse af numser? Kims mål var tilsyneladende at få internettet til at bryde sammen, men jeg er ikke sikker på, at hendes måde at gøre det på var den rigtige, lyder det fra Middleton.

Pippa Middleton har dog slået Kim Kardashian i en konkurrence før. Hun blev nemlig kåret som “Årets tante.”

Newspaq

Powered by Labrador CMS