Kilroy og Arriva slutter samarbejdet

Foto: Arriva.
Udgivet Opdateret

Samarbejdet mellem ISIC Danmark og Arriva om ungdomskortet WunderCard ophører pr. 1. marts, hvor parterne fortsætter med hver sin profil.

Fra 1. marts er det ikke længere muligt at købe et WunderCard, som giver rabat på togrejser og studierabat på oplevelser og shopping i Danmark og udlandet. ISIC Danmark og Arriva er blevet enige om at ophæve samarbejdet og fortsætte med hvert sit fordelskoncept for unge og studerende.

– Vi har haft et rigtig godt samarbejde, siden WunderCard blev introduceret i 2008, men vi mener, at tiden nu er inde til at fortsætte hver for sig. Arriva vil fremover koncentrere sig om salg af billige togbilletter til unge og studerende, mens ISIC Danmark vil fortsætte med at fokusere på studierabatter og fordele indenfor flere områder af de studerendes hverdag, siger Frederik Øhrgaard fra ISIC Danmark.

Indehavere af WunderCard kan fortsat benytte deres kort og opnå de samme fordele og rabatter, så længe deres WunderCard er gyldigt. Mister man kortet i gyldighedsperioden, kan man få udstedt et nyt.

Unge kan fortsat opnå gode rabatter

ISIC Danmark fortsætter salget af kort fra ISIC (The International Student Identity Card) og IYTC (The International Youth Travel Card), der fortsat byder på attraktive nationale og internationale tilbud og rabatter.

Arriva lancerer derimod et helt nyt koncept for unge og studerende, hvor omdrejningspunktet bliver app’en Arriva Ung. App’en giver ikke kun adgang til rabat hos Arriva, men rabat på togrejser i hele Danmark.

– Unge og studerende kan opnå de samme gode rabatter på togrejser i hele landet som hidtil, men i stedet for at have et kort i lommen, kan de nu benytte deres smartphone, som de fleste har ved hånden. Arriva Ung giver adgang til både rabat på togbilletter hos Arriva og i hele Danmark, siger marketingchef Britta Indraccolo fra Arriva Danmark.

For at få adgang til rabatter hos Arriva og ISIC Danmark skal man enten være maksimalt 25 år eller være under uddannelse og modtage dansk SU.

Powered by Labrador CMS