Kim Larsens datter afslører: Sådan var han virkeligheden

Familien tættest på Kim Larsen har været meget stille efter hans død. Men nu åbner Kim Larsens datter op for, hvordan han var som privatperson.

Udgivet Opdateret

Mens hele Danmark sørger over tabet af Kim Larsen, så har den folkekære musikers familie været forholdsvis tavs – indtil nu. Kim Larsens datter, Alice Eva Larsen, åbner nu også munden om sin fars farvel. Den 38-årige beskriver på sin Facebook-side, hvordan det pludselige tab af nationalskjalden ramte hende.

Alice Eva Larsen er den ældste af Kim Larsens i alt seks børn med tre forskellige kvinder.

I opslaget på Facebook fortæller Alice Eva Larsen historier fra hele hendes barndom – og hvordan de to nød hinandens tilværelse under hendes opvækst.

– Min far var mit hjem, min tryghed, mit anker og min tømmerflåde. Min far gav mig den mest trygge, varme og lykkelige barndom..en barndom jeg af hele mit hjerte ville unde nogle af de mange stakkels børn i verden der er fattige på kærlighed og omsorg, skriver den berørte datter blandt andet.

Alice Eva Larsen stammer fra det 22 års ægteskab, som Kim Larsen havde med Hanne Qvist Larsen – foruden Alice fik de to børnene Sylvester og Molly.

Kim Larsens datter uenig med bror

Hvor Alice Eva Larsen fortæller historien om den positive opvækst, så har et andet af Kim Larsens børn valgt at fortælle om hele Danmarks spillemand i både negative og positive vendinger. Sylvester Larsen beskrev nemlig, hvordan Kim Larsen var fraværende i store perioder, men sådan beskriver Kim Larsens datter ham langt fra.

– Jeg følte mig så elsket og tryg når du nogle gange gav mig, min mor og søskende morgenkaffe og rundstykker på sengen, efter du havde siddet hele natten og lavet musik, skriver Alice Eva Larsen.

Særligt et minde står klart, for Kim Larsens datter. Det var, da Kim Larsen dedikerede sangen ‘Lille Lærke’ til Alice og hendes lillesøster. Og det er en sang, som datteren den dag i dag stadig spiller, når hun savner sin far eller var ked af den.

– Den er essensen af hans kærlighed til min søster og jeg og den fylder mit hjerte med savn, længsel, nostalgi og stolthed, skriver Kim Larsens datter.

Kim Larsen: Blå bog

Navn: Kim Melius Flyvholm Larsen.

Født: 23. oktober 1945, 72 år.

Død: 30. september 2018.

Fødested: København.

Uddannelse: Folkeskolelærer.

Karriere: Sanger, sangskriver, guitarist og skuespiller.

Kim Larsen har siden 1970’erne været kendt som en af de mest populære kunstnere i Danmark nogensinde og har solgt millioner af plader.

Albummet “Midt om natten” er et af de mest kendte, og i 1984 blev filmen “Midt om natten” lavet. Kim Larsen spillede hovedrollen. Filmen vandt en Robert i 1985 i kategorien: Årets filmmusik.

Han debuterede som soloartist med albummet “Værsgo”, og inden det sendte han sammen med Gasolin’ pladen “Gasolin'” på gaden i 1971, fra den plade kom blandt andet “Langebro”.

Gasolin’ har udgivet otte danske album, mens bandet også udgav fire album på engelsk.

Kim Larsen udgav syv soloalbum. Derudover har han indgået i eller samarbejdet med flere bands – heriblandt Kjukken.

Kilder: rabalderband.dk dr.dk imdb.dk

På Newsbreak.dk har vi gravet i arkivet og fundet et billede fra den lykkelige barndom.

Powered by Labrador CMS