Kørte i havnen: Nu er han død

Manden blev fløjet til Rigshospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

Udgivet Opdateret

En 71-årig mand, der søndag morgen kørte i havnen i Korsør, er mandag aften afgået ved døden på Rigshospitalet.

– Vi fik meddelelsen om dødsfaldet ved 20-tiden, fortæller vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Et mysterium

 

Det er et mysterium, hvad der skete i de sekunder, der ledte op til, at en bil pludselig kørte i Korsør Havn søndag morgen. I bilen sad der det ældre ægtepar, en mand og en kvinde på henholdsvis 71 og 65 år. Manden er nu afgået ved døden og politiet vil gerne i kontakt med vidner, der kan hjælpe med opklaringen til, hvorfor ægteparret pludselig kørte i vandet.

– Folk må meget gerne henvende sig til os, hvis de har oplysninger, der kan hjælpe. Har de været til stede ved havnen på omtalte tid og sted, og har de set uheldet, er de velkomne til at kontakte os, siger Jens Christiansen fra lokalpolitiet i Slagelse, til Newsbreak.dk.

Uforklarligt hændelsesforløb

Jens Christiansen fortalte tidligere til Newsbreak.dk, at en række vidner allerede har meldt sig og talt med politiet, men der er stadig en del uklarheder, der gør, at man fra politiets side stadig hjertens gerne taler med flere vidner.

– Vi har ingen, der har set det sket. Man kan bare se nogle mærker i bolværket. Der var nogle, der hørte et plask, men hvis der er nogle, der har set bilen køre i vandet, vil vi meget gerne høre fra dem, har vagtchef Anders Mikkelsen, Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, sagt til Sn.dk.

Manden og kvinden formåede selv at kravle ud af bilens sideruder, da den lå i havnebassinet. Da redningspersonalet ankom til stedet, lå manden og kvinden i vandoverfladen. Herefter blev de reddet op, og dykkere har efterfølgende ledt i vandet for at sikre, at der ikke var flere med i bilen end ægteparret. Det er der intet, der tyder på.

Et af de vidner, der hørte ulykken finde sted, er Pia Thers, indehaver af grillen på Korsør Havn. Newsbreak.dk har været i kontakt med Pia Thers, der ikke har haft lyst til at udtale sig, men hun har tidligere talt med TV Øst.

Hørte et bump på Korsør Havn

Pia Thers var, efter eget udsagn, ved at åbne grillen på havnen, da ulykken skete.

– Jeg hørte et bump – og så begyndte folk at råbe ved kajen, har Pia Thers fortalt til TV Øst. Hun så de ældre ægtepar kæmpe sig ud af bilen, og derefter forsøge at holde sig oven vande indtil hjælpen nåede frem.

Fløjet med helikopter

Manden blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hvor han altså afgik ved døden mandag aften.

Kvinden, der var afkølet og forkommen, blev kørt til Slagelse Sygehus.

– Men jeg har ikke hørt noget nærmere om hendes tilstand, siger vagtchef Søren Østervig mandag aften.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS