Kvinde forsøgt voldtaget på vej: Politiet har anholdt 21-årig mand

Overfaldet fandt sted 7. august klokken 04.51.

Søndag morgen, 7. august, klokken 05.04 blev en kvinde overfaldet på Aarøsund Landevej øst for Haderslev. Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

7. august klokken 04.51 blev en 27-årig kvinde overfaldet på Aarøsund Landevej, øst for Haderslev. Hun blev væltet omkuld af en mand, der forsøgte at voldtage hende. Kvinden kæmpede dog så hårdt imod, at manden opgav og tog flugten. Politiet har nu, efter længere tids eftersøgning, anholdt en 21-årig mand, der nu er sigtet for voldtægtsforsøg.

Der er tale om en asylansøger fra Bangladesh. Han blev anholdt 6. oktober i Sønderborg. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse. Her kan man læse, at politiet tidligere forsøgte at koble den anholdte til voldtægtsforsøget, uden held.

Da flere vidner gjorde politiet opmærksom på manden, efter at TV 2, via Station 2 Efterlyst, bragte billeder af en mand, politiet mistænkte for overfaldet, blev den nu anholdte efterforsket nok engang.. Manden fremstilles i grundlovsforhør i dag, fredag 7. oktober klokken 11.15 i retten i Sønderborg.

Powered by Labrador CMS