Kvinde sigtet for drab efter familieopgør

Politiet har nu sigtet en kvinde for manddrab

Efterforskere og retsmedicinere til stede på Kastanjevej i Lyngby. KLIK og se flere billeder. Foto: Mathias Øgendal/Presse-fotos.dk.
Efterforskere og retsmedicinere til stede på Kastanjevej i Lyngby. KLIK og se flere billeder. Foto: Mathias Øgendal/Presse-fotos.dk.
Udgivet Opdateret

Som Newsbreak.dk tidligere søndag fortalte er politiet massivt til stede på en adresse på Kastanjevej i Lyngby.

Det er man stadig, men nu afslører politiet nye detaljer. Newsbreak.dk kunne tidligere fortælle, at en kvinde, der stadig befinder sig på et hospital, blev anholdt i forbindelse med sagen.

Sigtet for manddrab

Der er anholdt en person på stedet. Den anholdte er en kvinde, som senere i dag vil blive fremstillet i grundlovsforhør in absentia (uden hun selv er til stede. Red.) ved retten i Helsingør.

Tidspunktet er endnu ikke fastlagt og udgangspunktet for grundlovsforhøret vil være, at det skal foregå for lukkede døre. Kvinden er sigtet for manddrab i henhold til Straffelovens §237, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Ikke flere oplysninger

Af hensyn til den videre efterforskning og ikke mindst af hensyn til de pårørende har Nordsjællands Politi ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen. Det er derfor ikke muligt at give oplysninger om den dræbtes alder eller køn. I sagens natur heller ikke, hvordan drabet er foregået.

Nordsjællands Politi blev via alarm 112 blev søndag morgen klokken 05.36 kaldt til boligen på Kastanjevej i Lyngby.

Kort efter patruljens ankomst blev efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere tilkaldt. Det blev indledningsvist konstateret, at der i boligen er sket noget internt familiemæssigt, og efterforskningen skal nu klarlægge de nærmere omstændigheder, stod der i en tidligere udsendt pressemeddelelse.

– En beboer anmodede om, at der blev sendt en ambulance til adressen, og redningsberedskabet tilkaldte politiet, har Mogens Mogensen, efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi, udtalt til Ritzau.

 

Powered by Labrador CMS