Leger kampdag efter afbud

Holger Rune trænede en time fysisk og 2,5 timer på tennisbanen som erstatning for kampen mod Gaël Monfils

Udgivet Opdateret

Holger Rune skulle torsdag aften have spillet anden runde-kamp i French Open mod Gäel Monfils, men den bliver ikke til noget, da franskmanden sent onsdag aften meldte afbud med en håndledsskade.

Dermed ender Rune med at have tre kampfridage, før han lørdag skal i aktion i tredje runde.

For at undgå rod i den mentale rytme prøver Rune-lejren at få torsdagen til at minde om en kampdag.

Skruede op

Normalt træner Rune i én eller halvanden time på en kampfridag under en grand slam-turnering, men torsdag blev mængden skruet op til to og en halv time i den parisiske hede.

- Vi har forsøgt at gøre dagen så kampagtig som mulig, så det ikke bare bliver en hvilken som helst dag og for at undgå at komme for meget ud af rytme, når man på Roland Garros normalt har kamp hveranden dag, fortæller Aneke Rune.

- Vi har haft to forskellige hittingpartnere på til to forskellige ting, så den ene ikke blev kørt træt, så Holger får lidt en overdosis i dag.

En times fysisk træning

 - Forinden trænede han en times fysisk træning, og efter træning får han isbad, frokost og recovery, lidt som var det en kampdag.

Holger Rune har fortsat kun været i aktion en gang i dette års French Open. Tirsdag slog han Christopher Eubanks i fire sæt.
Holger Rune har fortsat kun været i aktion en gang i dette års French Open. Tirsdag slog han Christopher Eubanks i fire sæt.

Rune afsluttede sin træning med at spille dueller oppe i servefelterne med træner Patrick Mouratoglou, og stemningen var høj, og grinene mange mellem boldene.

Det kan da heller ikke udelukkes, at Rune sidst på eftermiddagen retter øjnene mod bane 13, hvor hans næste modstander findes i opgøret mellem argentineren Genaro Alberto Olivieri og italieneren Andrea Vavassori.

Holger Rune Blå bog

Fulde navn: Holger Vitus Nødskov Rune

Født 29. april 2003

188 cm

Blev professionel i 2020

Debut som 14-årig på det danske landshold

Opvokset i Gentofte og startede tenniskarrieren i Hellerup Idrætsklub (HIK)

De rangerer som henholdsvis nummer 231 og 148 på verdensranglisten.

Powered by Labrador CMS