LIVE: Monaco er på jagt efter sin anden CL-finale nogensinde

Onsdag aften mødes Monaco og Juventus i den første af to Champions League-semifinaler. Følg kampen direkte i live-bloggen her.

Gianluigi Buffon skal forsøge at holde buret rent mod Monaco. Foto: FRANCK FIFE/Scanpix
Udgivet Opdateret

Onsdag aften klokken 20.45 står Monaco og juventus overfor hinanden i det første af to opgør, der skal afgøre hvilket af holdene, der får en plads  årets Champions League-finale.

Monacos træner, Leonardo Jardim, har meget stor respekt for Juventus.

– Juventus her en vinderkultur. De er altid velorganiserede og fysisk stærke defensivt. De er stærke i angrebet, og de skal ikke bruge mere end to chancer for at score et mål. De er kliniske og gode til standardsituationer. De er meget svære at forsvare imod, udtaler Leonardo Jardim til Champions Leagues officielle hjemmeside.Leonardo Jardim

Juventus har 11 gange tidligere spillet Champions League-semifinale. Kun en af gangene har holdet vundet det første opgør. Samtidig har Monaco ind til videre været meget stærke på hjemmebane.

– Jeg håber, at vi bliver det første hold, der slår Monaco på dette stadion i denne turnering i denne sæson. De spiller meget direkte fodbold, siger Juventus-træner Massimiliano Allegri.

Monaco har kun en gang tidligere nået til en Champions League-finale. Det var 03/04-sæsonen, hvor de tabte finalen.

Du kan følge kampen direkte i live-bloggen nedenfor:

Powered by Labrador CMS