LIVE: Nu skal Magnussen vise sit værd – udgangspunktet er skidt

Efter en skidt kvalifikation lørdag er det nu tid til, at Kevin Magnussen skal vise sit værd i sæsonens første løb.

Kevin Magnussen skal forsøge at råde bod på en katastrofal lørdag. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Kevin Magnussen havde næppe sit livs bedste lørdag. Haas-køreren udgik af kvalifikationen til det australske grand prix efter en kørefejl. Det blev dyrt, og danskere begynder således søndagens løb på 17. pladsen.

Det blev derfor en ganske sløj premieretur i Haas-raceren. Sæsonen begynder for alvor søndag, når Melbourne ligger vejbane til årets første race, og du kan følge med direkte i live-bloggen her under.

Danskeren begik som sagt en kørefejl på den omgang i førstekvalifikationsrunde (Q1), som skulle sende ham videre til Q2, og dermed røg han ud, før det for alvor blev sjovt.

Efter en tur i pit skulle Magnussen ud og sætte en hurtig omgang mod første kvalifikationsrundes afslutning, og han var godt på vej med et par gode sektortider.

Men i sving 12 på den sidste halvdel af banen kom Haas-danskeren for langt ud i et sving, og han måtte gennem grus og græs for at komme tilbage på banen.

Teamkammeraten Romain Grosjean kom sikkert videre blandt de 16 biler til Q2 og imponerede yderligere ved også at køre sig blandt de sidste ti biler til Q3.

Grosjean endte med en flot startposition som nummer seks, der viser et stort potentiale i Haas-bilen, som Kevin Magnussen skal forsøge at udnytte.

Powered by Labrador CMS