Liverpool basker Arsenal i smuk målfest på Emirates

Liverpool tog en premieresejr i London, da Arsenal blev besejret 4-3 i en fest med flotte mål på Emirates.

Liverpool og Arsenal spillede 4-3 i sæsonens første runde. Foto: Lee MILLS/Scanpix.

Liverpool og Arsenal leverede underholdning, da de to klubber søndag indledte sæsonen i Premier League.

Jürgen Klopps tropper var på besøg hos Arsenal, og de to klubber havde inviteret til målfest med hele syv scoringer.

Efter et hæsblæsende opgør sejrede gæsterne 4-3 på Emirates i et opgør, hvor den ene flotte scoringer nærmest afløste den anden.

Der var ingen tvivl hos dommeren, da Liverpools Alberto Moreno efter 29 minutter nedlagde Theo Walcott i feltet. Der blev resolut fløjtet for straffespark, og Walcott blev selv sat til at spark.

Det var dog uden den store succes. Afslutningen var ikke yderlig nok, og Simon Mignolet i Liverpools mål reddede.

Det fik dog ikke Theo Walcott til at hænge med hovedet, for minuttet efter slog den hurtige angriber til.

Arsenal erobrede bolden. Den endte hos Walcott, og denne gang svigtede han ikke og sparkede Arsenal foran 1-0.

I halvlegens overtid begik Arsenals Rob Holding frispark, og det inviterede Liverpool ind i opgøret.

Philippe Coutinho lagde bolden til rette, løb til den og hamrede den op i målhjørnet, og den smukke scoring direkte på frispark gav pausestillingen 1-1.

Anden halvleg var blot fire minutter gammel, da gæsterne slog til igen. Nytilkomne Georginio Wijnaldum tog et løb og modtog bolden.

Han stoppede op og sendte den ind i feltet, hvor Adam Lallana tæmmede den med brystet og sikkert passerede Petr Cech i Arsenals mål.

Foran 2-1 svingede Liverpool taktstokken, og efter 56 minutter sendte Nathaniel Clyne et hårdt indlæg ind i Arsenals felt, og Coutinho øgede til 3-1.

Herefter gik det stærkt i det målrige opgør.

Med lidt over en time spillet gav Sadio Mane Arsenal et ordentligt gok i nøden, da han vred sig fornemt fri på kanten og sikkert udplacerede Cech.

Arsenals forsvar var i problemer, men nede 1-4 tændte Alex Oxlade-Chamberlain et lille håb for hjemmeholdet, da han minuttet efter Manes scoring nærmest gentog kunststykket.

Oxlade-Chamberlain snørede to Liverpool-forsvarere, tog et træk og reducerede til 2-4.

Håbet blev større med et kvarter igen. Santi Cazorla sendte et frispark ind i feltet, og Calum Chambers snittede reduceringen til 3-4 i nettet med hovedet, men tættere på kom Arsenal ikke.