Lufthavn får 13 nye solskinsruter

Foto: René Lind Gammelmark.
Udgivet Opdateret

Solfyldte rejsemål som Antalya, Rhodos og Faro er nu også blevet tilgængelige med rutefly fra Billund Lufthavn. Flyselskabet Primera Air har netop åbnet for sit ’seat only’-koncept, der giver vestdanskerne mulighed for selv at sammensætte rejser til de populære rejsemål.

Fleksibilitet og tilpasning til markedsudviklingen. Det er de primære årsager til, at Primera Air nu åbner for sit ‘seat only’-koncept fra Billund Lufthavn. Indtil nu har Primera Airs rejsemål primært været tilgængelige gennem Bravo Tours. Nu bliver en del af flysæderne solgt direkte til passagererne.

– Billund Lufthavn er en af vores vigtigste samarbejdspartnere, og vi vil gerne styrke vores position i Vestdanmark. Med et direkte salg af flybilletter imødekommer vi det stigende ønske om selv at sammensætte sin rejse, siger Anastasija Visnakova, der er Vice President Sales and Marketing hos Primera Air.

Primera Air vil fortsat samarbejde med Bravo Tours og andre bureauer om charterflyvningerne, men selskabet forventer, at op til 25 procent af flysæderne bliver solgt direkte via deres hjemmeside.

Flere muligheder for vestdanskerne

I Billund Lufthavn er de glade for, at Primera Air nu vælger at kombinere chartersamarbejdet med direkte salg af flybilletter. Det giver endnu flere vestdanskere muligheden for at komme direkte ud i verden.

– Det er glædeligt, at Primera Air vælger at satse endnu mere på Billund Lufthavn. De har nogle interessante ruter, som jeg tror, bliver populære hos vores passagerer. Både kendte feriesteder som Malaga, Tenerife og Mallorca, men også ruterne til for eksempel Tunesien og Bulgarien, siger Jesper Klausholm, der er marketingchef hos Billund Lufthavn.

Indtil midten af april flyver Primera Air til fem forskellige rejsemål, hvorefter sommerprogrammet med klassiske chartermål som Mallorca, Rhodos og Tyrkiet åbner for solhungrende danskere. Priserne starter fra 690 kroner for en enkeltbillet.

Powered by Labrador CMS