Mads Vad: -Vi kommer stærkt igen

Mads Vad og Mie Ø. Nielsen røg i fredags i omdans. -Vi kommer stærkt igen, siger Mads Vad forud for Vild med dans i aften.

– Vi kommer stærkt igen i aften, siger Mads Vad efter parret i fredags røg i omdans. Foto: Martin Sylvest/ Scanpix
Udgivet Opdateret

Sidste fredag røg Mads Vad og svømmeren Mie Ø. Nielsen i omdans i Vild med dans:

– Det er det man frygter, når der er blevet knoklet en hel uge. Det er svært, at beskrive følelsen i det øjeblik, hvor det står klart at man skal i omdans, fortæller Mads Vad til Kendte.dk.

Han forsøger dog, at beskrive, hvordan det var i fredags:

– Vi blev da ked af det. Det er følelsen at man bliver valgt fra. Jeg tænkte: “Nu skal den have én på hatten” og håbede vi på seernes stemmer, siger Mads Vad.

Parrene er lige i år

Seerne valgte, at Mads Vad og Mie Ø. Nielsen skulle blive i Vild med dans.

I stedet blev Claudia Rex og Simon Jul stemt ud.

– Parrene i år er meget lige. Alt kan ske. Og da vi af dommerne ikke fik så mange point, så lurede jeg og Mie i pausen, at en omdans nok var i vente, forklarer Mads Vad.

I aften skal Mads Vad og Mie Ø. Nielsen danse en vals:

– Vi kommer stærkt igen i aften. Efter Vild med dans i fredags stod Mie med tårer i øjnene og hu sagde til mig: “Vi skal bare træne 20 timer i denne weekend”. Vi har trænet meget i denne uge og så håber vi jo, at vi ikke ryger i omdans igen, slutter Mads Vad.

Her er favoritten til at ryge ud i aften

Nordicbet har også i denne kigget nærmere på, hvem der er i farezonen:

– Endnu engang fik roeren Rene Holten dårligst karakter af alle, og endnu engang holdt seerne hånden over ham og partneren Jenna Bagge. Ikke desto mindre har vi Rene Holten som favorit til at ryge ud i aften. Vi har en forventning om, at parret igen scorer lavest hos dommerne, og så skal der mange seer-stemmer til for at forblive i programmet, fortæller pressechef Thomas Holm fra Nordicbet i en pressemeddelelse.

Han siger videre:

– Skråsikre er vi dog ingenlunde, og program seks kunne også sagtens blive endestationen for svømmer Mie Ø. Nielsen. Hende og partneren Mads Vad var i omdans i fredags, og dansemæssigt har det heller ikke været prangende i de seneste programmer.

Du kan se Vild med dans i aften klokken 20 på TV2.

Powered by Labrador CMS