Mand i kassevogn: Tilbød 13-årig pige et lift

Politiet vil nu gerne i kontakt med manden, der kørte kassevognen.

Politiet vil gerne i kontakt med manden i kassevognen. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Klokken 15.20 anmeldte pårørende til en 13-årig pige fra Regstrup, at datteren på vej hjem fra skole var blevet kontaktet af en fremmed mand.

Artiklen fortsætter under videoen

Datteren var gået hjem fra skolen og havde undervejs passeret en mindre kassevogn, der holdt i vejsiden på Gl. Skovvej mellem Skovlyst og Søtrupvej cirka klokken 15.10.

Da pigen var gået forbi kassevognen begyndte den langsom at køre efter den 13-årige pige. I bilen sad en mand, der kontaktede pigen og tilbød hende at køre med.

Det fik pigen til at afslå og løbe fra stedet, hvorefter at bilen forsvandt i retning mod Kvanløse.

Leder efter manden

Anmeldelsen fik Midt- og Vestsjællands Politi til at undersøge området, men det lykkedes altså ikke at finde kassevognen igen. Politiet forsøger nu at få identificeret både manden og hans køretøj for at få afklaret, hvad den reelle hensigt med tilbuddet til pigen har været.

Pigen beskrev manden som: spinkel af bygning, iført sort hue, sort arbejdsjakke, sorte arbejdsbukser og dansk-talende med accent. Han kørte i en mørkrød/bordeaux kassevogn, der var lidt falmet i farven.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket kassevognen eller manden i området, eller som kan give oplysninger til identifikation af ham. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Powered by Labrador CMS