Mand skubber kæresten i døden udover klippeskrænt

Anklagerne kan ikke bevise, at det er mord, fordi en af efterforskerne har ødelagt beviser.

Stevn P. Nichols har fået tre års betinget fængsel, efter hans kæreste døde på en vandretur.Foto: Hood River County
Foto: Hood River County

Udgivet Opdateret

En mand tiltalt for at have skubbet sin kæreste i døden har indgået et forlig, så han kun får tre års betinget fængsel. Det skriver CBS News.

Steven P. Nichols skubbede sin kæreste ud over en klippeskrænt, mens parret var ude at vandre. Han havde få måneder inden forhøjet livsforsikringen på kæresten med flere millioner. Parret havde også et lille barn sammen.

Står fast på uskyld

Nichols havde forhøjet livsforsikringen på 23-årige Rhonda Casto til hele 6,8 millioner kroner kun få måneder, inden hun døde i 2009. Casto faldt i døden under en vandretur sammen med sin kæreste Nichols.

Nichols blev ved med at insistere på, at Castos død var et uheld, til trods for politiets anklager om mord. Parret havde en lille nyfødt datter sammen, da hun døde.

– Jeg elsker Rhonda. Jeg vil altid elske Rhonda. Jeg forventede at bruge resten af livet sammen med hende. Jeg har aldrig gjort hende fortræd, fortalte Nichols til værten på et tv-program der interviewede ham på daværende tidspunkt.

Nichols blev hemmeligt tiltalt i sagen, mens han boede i Kina og blev anholdt i San Francisco i 2015. På grund af manglende beviser havde anklagerne svært ved at bevise mordanklagen. Retten dømte nemlig, at et forhør af Nichols efter hans anholdelse ikke kunne bruges som bevis. En af de ledende efterforskere ødelagde derudover også gerningsstedet samt billeder fra obduktionen.

Med det nye forlig erkender Nichols sig skyldig i mindre tiltaler omkring Costas død. Til gengæld får han kun tre års betinget fængsel, hvor de 19 måneder, hvor han har ventet på en afgørelse tæller med.

Powered by Labrador CMS