Mand smugler kongekobraer med posten

Da toldvæsenet tjekkede mandens post, fandt de tre levende kongekobraer.

Udgivet Opdateret

En mand er blevet anholdt for smugling tirsdag, efter toldvæsenet fandt en sending med tre levende kongekobraer. Slangerne var gemt inde i chipshylstre og var blevet sendt fra Hong Kong til mandens hjem i Californien. Det skriver CBS News.

De tre slanger var omkring en halv meter lange og blev fundet i marts, da toldvæsenet tjekkede en pakke, der var sendt fra Hong Kong. Udover slangerne var der også tre kinesiske albino-skildpadder. Slangerne blev fjernet, men skildpadderne blev leveret til mandens hjem.

Reptiler i børneværelset

Politiet kom senere hjem til manden for at tjekke hans hjem. Her fandt de tanke med en levende babykrokodille og forskellige skildpadder. Ifølge anklagerne er alle reptilerne beskyttet af amerikansk lov. Dyrene blev fundet i børnenes soveværelse.

Manden har indrømmet, at han tidligere har modtaget 20 kongekobraer fra to andre sendinger, men at de alle døde under forsendelsen.

Da politiet tjekkede mandens telefon, fandt de beskeder mellem ham og en person fra Asien. De to havde snakket om at fragte skildpadder og slanger mellem Hong Kong og USA. I beskederne lovede manden at give fem af slangerne til personens slægtning i Virginia.

Hvis han bliver dømt kan han få op til 20 års fængsel.

Powered by Labrador CMS