Mand spiddes af elg han lige har dræbt

Det lader til at elgen fik det sidste grin.

Det var en elg som denne, der spiddede den 69-årige mand.Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

En underlig ulykke har udspillet sig i staten Oregon. En mand er blevet spiddet af den samme elg, han havde skudt og dræbt minutter inden ulykken. Det skriver det amerikanske medie Huffington Post.

Gary Heeter tog på en tilsyneladende succesfuld jagttur søndag. Det lykkedes nemlig for ham at skyde en stor elg i en isoleret del af Maury Mountains i Oregon.

Svært at få hjælp

Den 69-årige jæger forsøgte at slæbe dyret op af en stejl bakke med sin ATV. Men mens Heeter kørte opad bakken, tippede forenden af hans ATV opad. Sikkert på grund af vægten fra det døde dyr. Det fik Heeter til at rulle bagover – lige ind i sit byttets gevir.

Heldigvis var Heeter ikke på jagt alene, og nogle af de andre jægere forsøgte at stoppe blødningen.

Redningsfolk blev fløjet til stedet i en helikopter, men den afsides beliggenhed gjorde det svært at lande tæt på Heeter. Til sidst var det muligt for helikopteren at lande omkring 800 meter fra, hvor ulykken skete.

Imens nåede en betjent fra det lokale sherifkontor Heeter til fods. Betjenten har efterfølgende fortalt, at Heeter var ved bevidsthed og i stand til at svare. Men det virkede til, at han var på vej i chok.

Heeter blev båret de 800 meter til helikopteren og fløjet til et hospital. Han er lige nu i stabil tilstand.

Powered by Labrador CMS