Marlene vaccineret: -Nu er jeg magnetisk

30-årige Marlene Louise Samsøe Jensen kan placere mønter i panden og teskeer på skulderen. Hun påstår, at de sidder fast. Og at hun er blevet magnetisk efter Pfizer-vaccination. Ekspert afviser påstanden

Udgivet Opdateret

Se video øverst i artiklen samt billeder nedenfor

Hvad sker der mon i hovedet på Marlene Louise Samsøe Jensen? Hun kan sætte mønter, nøgler og ringe fast i panden og teskeer og skilte fast på den skulder, som hun blev stukket i, da hun fik vaccinen mod coronavirus.

– Jeg er i chok. Det er både fascinerende og chokerende på én gang, fortæller 30-årige Marlene Louise Samsøe Jensen, der kommer fra Vejle, til Newsbreak.dk.

Hun mener selv, at hun er blevet magnetisk efter vaccination med Pfizer-vaccinen. Men det afviser biokemiker og professor i vaccineforskning ved Københavns Universitet, Camilla Foged, blankt over for Newsbreak.dk.

Kan hoppe med ske på skulder

Det var en veninde, som først testede, hvorvidt man kunne placere en teske på Marlene Louise Samsøe Jensens vaccinerede skulder.

– Og så prøvede jeg selv at placere en mønt på min pande. Den blev siddende i 40 minutter. Indtil jeg selv pillede den af, fortæller hun.

Den 30-årige kvinde kan mærke en magnetisk kraft, som tiltrækker eller suger disse genstande mod sig, når hun fører dem mod huden visse steder på kroppen.

– Min hud føles magnetisk. Jeg kan mærke magnetismen i min krop, bedyrer hun.

Marlene Louise Samsøe Jensen oplever dog kun at være magnetisk i ansigtet samt i den skulder, hun blev stukket i, da hun blev vaccineret med Pfizer-vaccinen.

30-årige Marlene Louise Samsøe Jensen mener, at hun er blevet magnetisk efter vaccination mod coronavirus. Privatfoto
30-årige Marlene Louise Samsøe Jensen mener, at hun er blevet magnetisk efter vaccination mod coronavirus. Privatfoto

Mange mønter kan sidde fast i panden på Marlene Louise Samsøe Jensens pande på én gang. Og de forskellige genstande såsom teskeen sidder godt fast. Hun kan både svinge med armen, hoppe og løbe, uden at skeen falder ned.

Hvor tunge genstande kan sidde fast?

Marlene Louise Samsøe Jensen har testet, hvad hun kan med sin “magnetiske” krop igen og igen. Hun har prøvet at sætte mange forskellige genstande fast på huden – lette såvel som tunge – der er fremstillet af metal eller stål.

På spørgsmålet om, hvor tunge genstande, som kan sidde fast, lyder svaret:

– De tungeste ting er teskeer og mindre skilte.

Ifølge Marlene Louise Samsøe Jensen sidder skilte som disse også fast på hendes skulder. Privatfoto
Ifølge Marlene Louise Samsøe Jensen sidder skilte som disse også fast på hendes skulder. Privatfoto

Hun ved ikke, hvad der kunne være årsag til, at hun føler sig magnetisk, hvis ikke det er vaccinen.

– Jeg har aldrig oplevet at være magnetisk før.

-Ikke fusk

Marlene Louise Samsøe Jensen understreger over for Newsbreak.dk, at det altså er rigtigt nok. At det ikke er noget, som hun bare finder på eller bilder sig selv ind.

– Mange, jeg taler med, griner bare af mig. De vil ikke tro på mig. Heller ikke lægen, lyder det.

Men den 30-årige vejlenser insisterer:

– Det er ikke fusk. Jeg vil så gerne bevise, at det er sandt, og at jeg ikke fusker.

Via et videoopkald demonstrerede Marlene Louise Samsøe Jensen med en veninde ved sin side for en vagtlæge, hvordan hun kunne sætte en mønt fast i panden, som blev siddende, men det kunne veninden ikke.

Vagtlægen sagde blot, at hun ikke havde en forklaring på, hvad der skete, og hvordan det kunne lade sig gøre.

-Det skræmmer mig

I starten syntes Marlene Louise Samsøe Jensen, at det var lidt sjovt at føle sig magnetisk.

– jeg ville gerne vise folk – også fremmede – hvad jeg kan. Mit nye “trick”. Og høre om andre kan det samme, fortæller hun.

Men nu skræmmer det faktisk vejlenseren.

– Det er da skræmmende, hvad der sker med min krop.

Døjer med hovedpine

Og så er Marlene Louise Samsøe Jensen tilmed plaget af hovedpine. Det er derfor, at hun både har kontaktet Sundhedsstyrelsens coronahotline og vagtlægen.

Nu har hun så fået en lægetid hos sin egen læge.

– Jeg håber, at min læge vil tage en blodprøve, eller at jeg skal have foretaget en scanning eller en anden undersøgelse. For jeg vil gerne finde ud af, hvad der sker med mig, siger hun.

Hun ved ikke, om hun har grund til at være bekymret for, hvorvidt denne magnetisme, som hun mærker, kan være sundhedsskadelig.

– Jeg har hovedpine, og min hud spænder i de magnetiske zoner. Man kan også se mine blodårer trække sig sammen rundt om for eksempel en mønt, når den sidder placeret i min pande.

Ekspert afviser påstand

Camilla Foged, der er biokemiker og professor i vaccineforskning ved Københavns Universitet, afviser pure Marlene Louise Samsøe Jensens påstand om, at Pfizer-vaccinen har gjort hende magnetisk.

– Det er en konspirationsteori, der florerer. Det er jeg bekendt med. Men det kan simpelthen ikke lade sig gøre. Det kan jeg blankt afvise.

Hvordan kan det så være, at Marlene Louise Samsøe Jensen oplever, at hun er blevet magnetisk efter vaccinationen?

– Det ved jeg ikke. Men hvis kvinden oplever, at hun er magnetisk, har det i hvert fald ikke noget med Pfizer-vaccinen at gøre.

Se video øverst i artiklen samt billeder nedenfor

Powered by Labrador CMS