Misbrugt i syv år: Mænd voldtager niårig til udklædningsfester

Den niårige blev i årevis misbrugt af mænd, der klædte sig ud som forskellige dyr.

Den ene af mændene er endda i familie med offeret.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Politiet har anholdt en gruppe mænd for gentagne gange at have seksuelt overfaldet en ung dreng, mens de klædte sig ud i dyrekostumer.

Fire mænd: 57-årige Kenneth Fenske, 38-årige David Parker, 40-årige Jeffrey Harvey og Stephen Taylor, er alle blevet anholdt i forhold til sagen i Bucks County, Pennsylvania.

Voksne mænd fester som dyr

Overfaldene skulle være startet i 2009, da Parker begyndte at tage en niårig dreng med til et hus i Bucks County. Her klædte en gruppe mænd sig ud som forskellige dyr og kaldte sig “furries”. Det skriver NBC Philadelphia.

“Furry” er en fankultur, hvor folk klæder sig ud som dyr og identificerer sig som et bestemt dyr. For det meste inkluderer det kunst, konventioner, spil, legetøj og online samfund. Men i sjældne tilfælde omhandler det også seksuelle fantasier.

Drengen har fortalt, at en mand, der klædte sig ud som en ræv og kaldte sig selv “Lupin”, ville tage ham med ovenpå under festerne og seksuelt overfalde ham. Drengen siger, at overfaldene skete flere gange igennem syv år. Drengen har identificeret “Lupin” som Kenneth Fenske.

Fenske blev anholdt fredag for børnevoldtægt, tvungen afvigende sex og ulovlig kontakt med en mindreårig. De andre mænd er også blevet tiltalt for varierende grad af seksuelt misbrug.

Der kan være flere ofre

Myndighederne har meddelt, at drengen er ved plejeforældre og får hjælp hos en psykolog. Ifølge retsdokumenter er drengen også i familie med en af de anholdte. Men for at beskytte drengens identitet er der ikke frigivet yderligere informationer.

– Det her er en forfærdelig sag, siger rigsadvokaten i Pennsylvania Josh Shapiro og fortsætter:

– Det er virkelig foruroligende for mig, ikke bare som rigsadvokat men også som far til små børn. Vi vil gerne tage os af ofret og alle ofre for seksuelt misbrug.

Shapiro siger også, at efterforskningen stadig er i gang, og at der højst sandsynligt vil komme flere anholdelser.

– Vi tror, at det er sandsynligt, at der kan være flere ofre for den her ring af misbrug, siger han og fortsætter:

– Vi vil gerne hjælpe og beskytte dem fra yderligere misbrug. Vi søger derfor offentlighedens hjælp og beder folk om at stå frem, hvis de ved noget.

Powered by Labrador CMS