Mistænkt for to drab er død

Fem unge blev ramt af skud, før gerningsmanden rettede sit våben mod sig selv.

Udgivet Opdateret

Den 16-årige dreng, der tidligere på ugen skød flere af sine medstuderende på Saugus-gymnasiet i Californien, er død. Det skriver NBC News.

16-årige Nathaniel Tennosuke Berhow skød fem personer, før han vendte sit våben mod sig selv i skoleskyderiet torsdag.

Artiklen fortsætter under videoen

To unge mennesker døde, tre andre blev såret, og nu er gerningsmanden altså selv død.

Ifølge NBC news var der tale om et planlagt angreb fra den unge mands side.

– Vi ved, at det var en bevidst handling. Men årsagen var et mysterie, siger Alex Villanueva, repræsentant for det lokale politi, ifølge NBC News.

Blev kørt i skole af mor

Politiet oplyser, at Nathaniel Tennosuke Berhow  blev kørt i skole af sin mor på dagen for angrebet.

Han gik hen til en samling af skolens elever, lagde sin taske fra sig, og så begyndte han at skyde.

Ifølge politiet skød Nathaniel Tennosuke Berhow  med sit våben i 16 sekunder. Han ramte fem personer, før han skød sig selv.

Eleverne på skolen havde modtaget officiel træning i, hvordan de skulle reagere på et masseskyderi, og ifølge politiet gjorde de som undervist; de løb, og de gemte sig.

De overlevende blev genforenet med deres forældre i en nærliggende park, da der var styr på kaos, og politiet havde indtaget området i massivt antal. Men ikke alle overlevede.

16-årige Gracie Muehlberger og 14-årige Dominic Blackwell døde i skyderiet. Ifølge NBC forventer man, at de, og altså gerningsmanden, bliver de eneste ofre for masseskyderiet.

Sagen efterforskes

NBC skriver, at politiet efter skyderiet har afhørt 40 vidner. Man undersøger, hvor gerningsvåbenet kommer fra, og man prøver stadig at finde ud af, hvorfor Nathaniel Tennosuke Berhow  valgte at udføre sit angreb på skolen.

Powered by Labrador CMS