Mor redder familien ud af brændende hus

En sand heltinde fik reddet sin familie ud fra flammerne i månens skær

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgallerietherover

Natten til onsdag blev en familie reddet ud af et brændende hus, da en årvågen mor opdagede at sommerhuset stod i lys lue. Heldigvis agerede et vindue brandalarm, og lyden af det knuste glas, der blev sprængt af flammerne, satte den 36-årige kvinde i alarmberedskab.

Klokken 00.25 modtager Østjyllands Politi en anmeldelse om en brand på Annettevej i Gjerrild ved Grenaa. Familien lå og sov på første sal, da kvinden vågner til lyden af glasskår. Da hun kommer op fra sengen, opdager hun at der er flammer op ad væggen og op til loftet.

Moren fløj ud ad sengen og sprang ud fra altanen for at hente en stige, som hun kunne sætte op til altanens svalegang. Heltegerningen betød, at hele familien kom ud af huset i god behold. I politirapporten skriver Østjyllands Politi, at alle var kommet ud af huset, da patruljen ankom, og at slukningsarbejdet var i gang. Sommerhuset har ikke taget meget skade.

Et vidne fortæller til Newsbreak.dk, at der onsdag eftermiddag var en forkullet seng, madras og muligvis sengetøj ude foran huset. Hele 1. sal så ud til at være svært brand- og sodskadet, beretter vidnet. Endvidere fortæller politiet, at sommerhuset havde taget så meget skade, at det ikke længere var muligt at bo i.

Der er endnu ikke fundet en brandårsag.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS