Niårig skudt for øjnene af sine søskende

Den 9-årige Javonni Carson blev ramt af flere skud.

Den niårige Javonni Carson (th) blev ramt af fire skud for øjnene af sine to ældre søskende Foto: Keyona Carson/ Go Fund Me
Udgivet Opdateret

Fire gange blev den kun niårige dreng ramt.

Ifølge politiet var der tale om et såkaldt ‘drive-by’-skyderi, skriver flere medier heriblandt The Independent og People.

Skuddene, der ramte den niårige dreng, blev affyret fra en bil, der sent tirsdag aften kørte på en parkeringsplads i nærheden af, hvor Javonni Carson og hans ældre søskende var i gang med at lave en TikTok-video.

Den niårige blev ramt af fire skud, der smadrede hans lårben.

Han blev efterfølgende hastet til hospitalet i Atlanta og blev opereret for sine skader.

Nu har hans mor fået ham hjem, hvor han skal komme sig.

Den niårige var ikke den eneste tilskadekomne ved skyderiet. Yderligere to personer blev ramt af skud fra bilen. Begge har overlevet skyderiet.

Derudover blev et hav af biler ramt. Politiet har oplyst, at minimum fem biler er blevet ramt.

På parkeringspladsen, hvor skyderiet foregik, har politiet efterfølgende fundet 42 patronhylstre.

Videoovervågning har vist, at en mand i en mørk bil pludselig trækker en pistol frem og begynder at skyde vildt og uhæmmet.

Skudepisoden har ikke bare ramt den niårige Javonni Carson hårdt. Hans to ældre søskende på 11 og 14 er også hårdt ramt af oplevelsen, forklarer deres mor, der har søgt om finansiel hjælp til sønnens behandling på Go Fund Me.

Børnene har modtaget krisehåndtering og har haft svært ved at fordøje den grusomme oplevelse. Hun forklarer, at alle hendes børn er meget bange.

Der er ikke blevet foretaget nogle anholdelser i sagen.

Powered by Labrador CMS