Ny bog: Zlatan tjener over tre millioner kroner om ugen

Det er nogle høje lønninger, Zlatan Ibrahimovic kan hæve i banken hver eneste uge ifølge en ny bog.

Manchester United-angriberen Zlatan Ibrahimovic bliver godt betalt i England ifølge ny bog. Foto: Oli Scarff/AFP
Udgivet Opdateret

Zlatan Ibrahimovic er Premier League-historiens bedst betalte fodboldspiller ifølge en tysk bog, som den engelske avis Daily Mail har set uddrag af.

Bogen “Football Leaks: The Dirty Business of Football” er skrevet af Der Spiegel-journalisterne Rafael Buschmann og Michael Wulzinger og skal lanceres i Tyskland torsdag.

I bogen er der afsløringer om Manchester Uniteds og andre fodboldklubbers enorme pengeforbrug – deriblandt lønningerne til Ibrahimovic og honorarerne til svenskerens agent, Mino Raiola.

Avisen skriver, at Ibrahimovic tjener 367.640 pund om ugen. Det svarer til 3,3 millioner kroner. Derudover får svenskeren udbetalt bonusser for de mål, han scorer.

Kollega tjener også godt

Paul Pogba, som blev verdens dyreste fodboldspiller, da han returnerede til United fra Juventus sidste sommer, er også godt lønnet ifølge bogen.

Men Pogba tjener under halvdelen af sin svenske holdkammerat i fast ugeløn.

Til gengæld har Pogba sikret sig lukrative bonusaftaler, som udløses i tilfælde af bestemte præstationer.

31 kampe = ny kontrakt

Det kommer også frem i bogen, at Ibrahimovic havde været sikret en kontraktforlængelse med United, hvis han havde spillet mindst 31 Premier League-kampe i denne sæson.

Ibrahimovic nåede 27 ligakampe, inden han blev alvorligt knæskadet i en Europa League-kamp mod Anderlecht.

På grund af skaden er det fortsat uvist, om den 35-årige skal spille for United i næste sæson, men han har selv erklæretat han agter at vende tilbage fra skaden, stærkere end nogensinde. 

“En ting er sikkert; jeg bestemmer selv, hvornår jeg stopper,” skrev han, da han fortalte sine mange fans om efterfølgerne af skaden.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS