Ny butik i Søstrehuset i Christiansfeld

Søstrehuset i Christiansfeld. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

Brødremenigheden etablerer i det nyrenoverede Søstrehus en helt ny butik, Shop Karibu, som betyder velkommen på swahili, hvilket er det sprog, der bl.a. tales i Tanzania.

Butikken indvies på søndag af Koldings borgmester Jørn Pedersen. Der vil efterfølgende være en reception, hvor alle er hjertelig velkommen.

Butikken skal sælge de kendte adventsstjerner, bøger om Brødremenigheden og andre effekter med tilknytning til Brødremenigheden, og skal fungere som museumsbutik for Brødremenighedens Museum, der også skal flytte ind i Søstrehuset.

I forvejen ligger der også turistbureau og Christiansfeld Formidlingscenter i lokalerne.

Missionsfest

På søndag holder Brødremenighedens Danske Mission (BDM) Missionsfest i Christiansfeld. Missionsfesten er en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor BDM’s venner og støtter mødes for at fejre kristen mission og udviklingsarbejde i den tredje verden og for at høre om det arbejde, der gøres både nationalt og internationalt.

Kl. 10.00 er er festgudstjeneste i Brødremenighedens kirke, hvor provst Asger Grove Korsholm, Vildbjerg prædiker, og hvor Brødremenighedens præst, pastor Jørgen Bøytler, er liturg.

Kl. 11.45 åbnes en ny butik i Søstrehuset.

Kl. 13.30 fortsætter Missionsfesten i den smukke multisal, hvor der vil blive en præsentation af det arbejde, BDM gør i Tanzania, D.R. Congo, Burundi og Albanien. Lederen af Det mobile Sundhedsprojekt ved Tanganyikasøen, Respice Mbalu, vil medvirke, og der vil blive videohilsner fra de udsendte missionærer. To af de volontører, der har været udsendt i efteråret 2014, vil fortælle om arbejdet, som de har stået i. Derudover vil formanden, Jørgen Bøytler, stille skarpt på et par spørgsmål, som bestyrelsen ønsker at få forsamlingens kommentarer til, ligesom generalsekretær Jens Peter Rejkjær vil komme med en kort organisatorisk beretning.

Alle er velkommen.

Powered by Labrador CMS